Į Liberalų sąjūdžio pirmininkus kandidatuos dabartinis partijos pirmininkas parlamentaras Eligijus Masiulis ir Klaipėdos Liberalų sąjūdžio skyriaus narys Liudas Andrikis.

Taip pat bus sudarytas partijos kandidatų artėjančiuose Europos Parlamento (EP) rinkimuose sąrašas, vyks lyderio rinkimai. Dėl to bus apsispręsta balsuojant partijos tarybos posėdyje.

Sąrašo lyderiais tapti pretenduoja Liberalų sąjūdžio pirmininko pirmasis pavaduotojas Gintaras Steponavičius, partijos valdybos nariai Petras Auštrevičius ir Vytautas Grubliauskas bei partietis Antanas Guoga.

Pretendentai į partijos pirmininkus ir partijos sąrašo lyderius EP rinkimuose turės galimybę iškelti savo kandidatūras ir vykstančio partijos suvažiavimo metu.

„Septintojo liberalų suvažiavimo darbotvarkėje laukia ne vien rinkimai, bet ir aštrios diskusijos Lietuvai aktualiausiais klausimais - aptarsime Lietuvos galimybes šiandienos Europos Sąjungoje, ES bankų sąjungos privalumus ir trūkumus, laisvės ir ekonominės gerovės sąsajas", - sakė Liberalų sąjūdžio atsakingasis sekretorius Raimondas Imbrasas.