Paskutinę Jūros šventės dieną miesto gyventojų ir svečių laukia besitęsianti mugė, iškylos į jūrą mažaisiais laivais, tarptautinis gatvės cirko festivalis, senjorų koncertai, kovų menų riterių parodomoji programa, o aikštėje prie burlaivio „Meridianas“ rengiamas karališkasis šeimos sekmadienis.

Karališkas sekmadienis bus dėl to, kad šiemet Klaipėda pasiskelbė Jūros šventės karalyste, o sekmadienį vyks karietų lenktynės, kroketo varžybos, žaidimas rutuliais, karališkosios gildijos amatų cechas, princų ir princesių papuošalų dirbtuvės, iškilmingų šukuosenų salonas, monetų kalykla, Karališko jūrų laivyno karavelių gamyba, origamio, vėlimo, dekupažo dirbtuvėlės.

Pavakare su Jūros švente iki kitų metų atsisveikins muzikos grupės „Liuksas“ ir „Arogantic's“, tačiau iki pat vakaro vyks dar daugybė renginių vaikams bei visai šeimai.

Sekmadienį surengtas paplūdimio regbio čempionatas ir apdovanojami jo laimėtojai, vyks fechtavimo lauko turnyras, bus apdovanoti 46-osios Kuršių marių regatos pirmojo etapo nugalėtojai. Teatro aikštėje Jūros šventę išlydės Kęstutis Jablonskis su grupe.

DELFI galerijoje ir akimirkos iš Manto Jankavičiaus koncerto su grupe „Queen show":