Kaip rašo „Lietuvos žinios“, kai kuriems jų pakanka ir dviejų talkininkų, (įstatymas leidžia ir tai, nes vienas padėjėjas gali dirbti ne daugiau kaip 1,5 etato), o kitiems reikia ir penkių, šešių ar net aštuonių papildomų porų rankų.

Maksimalų rekomenduojamą skaičių-šešis padėjėjus-sekretorius - įdarbino konservatoriai Arvydas Anušauskas, Arvydas Vidžiūnas, "darbietis" Kęstutis Daukšys, jo kolega frakcijoje Petras Narkevičius, Liberalų sąjūdžio atstovas Algis Kašėta, socialdemokratai Gintautas Mykolaitis, Vytautas Saulis ir Milda Petrauskienė bei "Drąsos kelio" frakcijos lyderė Neringa Venckienė.

Rekomenduojamą ribą peržengė Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos narys Naglis Puteikis ir socialdemokratas Valerijus Simulikas - jiems talkina net po 8 padėjėjus-sekretorius.

Tuo metu "tvarkiečiui" Remigijui Žemaitaičiui, "Drąsos kelio" atstovams
Valdui Vasiliauskui, Vytautui Antanui Matulevičiui, socialdemokratams Eduardui Šablinskui, Artūrui Skardžiui, Jurui Poželai, Dariui Petrošiui, Darbo partijos frakcijos nariui Petrui Čimbarui ir konservatoriams Vidai Marijai Čigriejienei bei Audroniui Ažubaliui pakanka ir dviejų padėjėjų.

Šiuo metu Seime plušantiems 138 parlamentarams, Valstybės tarnybos departamento duomenimis, talkina 534 padėjėjai-sekretoriai.