R.Slapšys BNS sakė, jog ministro patarėju dirba nuo pirmadienio. Iki šiol trejus metus jis buvo Antakalnio poliklinikos atstovas spaudai.

R.Slapšys yra buvęs finansų ministrų Algirdo Butkevičiaus, Zigmanto Balčyčio, vidaus reikalų ministro Raimundo Palaičio, kelių ūkio ministrų patarėju ryšiams su visuomene.

Be to, jis yra buvęs žurnalų leidybos ir informacinių leidinių platinimo bendrovės LRI grupės direktorius, dirbęs televizijoje "Penktas kanalas" (dabar - "Lietuvos ryto" televizija).Žemės ūkio ministro V.Juknos atstovė spaudai - R.Visockytė

Žemės ūkio ministro Vigilijaus Juknos atstove spaudai tapo "darbietė" Ramunė Visockytė.

"Tai yra ir politinis, ir žurnalistinis darbas, o tai man yra labai įdomu. (...) Manau, kad visos sritys, taip pat ir žemės ūkis, yra įdomios, ir jose galima tobulėti", - BNS sakė R.Visockytė. Ji teigė, kad darbą ministerijoje pradėjo pirmadienį.

Žurnalistės išsilavinimą turinti R.Visockytė nuo 2009 metų dirbo Vaistų kontrolės tarnybos atstove spaudai. 2004-2008 metais ji buvo Seimo narė, Seimo narkomanijos prevencijos komisijos pirmininkė. 1999-2004-aisiais ji dirbo "Klaipėdos naftos" atstove spaudai.

Iki tol ji yra dirbusi laikraščiuose "Pajūrio buitininkas", "Mažoji Lietuva", "Vakarų ekspresas", "Respublika", "Lietuvos sveikata".