Remiantis Vyriausiajai rinkimų komisijai pateiktomis galutinėmis rinkimų kampanijos finansavimo ataskaitomis, bene didžiausią sumą savo rinkimų kampanijai - 82,4 tūkst. litų - išleido Darbo partijos narys verslininkas Viačeslavas Škilis. Jo rinkimų kampanija finansuota asmeninėmis bei fizinių asmenų lėšomis.

Seimo nariu perrinktas liberalcentristas Gintaras Steponavičius asmeninių lėšų rinkimams neišleido, nors ji kainavo 79,7 tūkst. litų.

Krikščionių konservatorių socialinės sąjungos iškeltas Plungės žemės ir verslo mokyklos direktorius Vitas Klimas į Seimą nepateko. Jam mandato siekis kainavo 78 tūkst. litų. Didžiausios jo rėmėjos - AB "Klaipėdos jūrų krovinių kompanija", paaukojusi 37,5 tūkst. litų, ir AB "Achema" - 37 tūkst. litų.

Klaipėdos džiazo festivalių organizatorius liberalcentristas Vytautas Grubliauskas pateko į Seimą, išleidęs 77 tūkst. litų. Ataskaitoje nurodyta, kad didžiausia jo rėmėja - Liberalų ir centro partija - paaukojo 25 tūkst. litų, UAB "Dujotekana" - 11 tūkst. litų, o AB "Geonafta" - 10 tūkst. litų.

Valstiečių ir Naujosios demokratijos partijų sąjungos narys, Panevėžio rajono meras Alfredas Pekeliūnas rinkimų kampanijai išleido 78,6 tūkst. litų, t. y. 1176 litais daugiau, nei leidžia Politinių partijų ir politinių kampanijų finansavimo bei finansavimo kontrolės įstatymas. Jo galutinėje rinkimų kampanijos finansavimo ataskaitoje nurodyta, kad rinkimams surinkta 77 tūkst. litų, taigi jis liko skolingas 443 litus. 35 tūkst. litų jam paaukojo UAB "Dangų emulsija".

Antrai kadencijai išrinktas liberalcentristas Raimundas Palaitis deklaravo išleidęs 76,9 tūkst. litų. Jam partija paaukojo 25 tūkst. litų, UAB "Dujotekana" - 11 tūkst. litų ir AB "Geonafta" - 10 tūkst. litų.

Turtingiausiu Seimo nariu vadinamas Darbo partijos narys Antanas Bosas rinkimams skyrė beveik 58 tūkst. litų. Visa jo surinkta ir išleista suma - 76 tūkst. litų.

Artūras Skardžius, Naujosios sąjungos vicepirmininkas, rinkimams surinko ir išleido vos 100 litų mažiau už A. Bosą - 75,9 tūkst. litų. UAB "Parama" iš visų jį rėmusių skyrė daugiausiai - 10 tūkst. litų.

Buvęs Vilniaus miesto Jono Basanavičiaus vidurinės mokyklos direktorius liberalcentristas Rimantas Remeika ataskaitoje nurodo surinkęs ir išleidęs 73 tūkst. litų, iš kurių 30 tūkst. jam paaukojo partija.

Darbo partijos vicepirmininkas, Kėdainių rajono meras Viktoras Muntianas surinko lygiai 73 tūkst. litų ir visus juos išleido. 37,50 tūkst. litų jam pervedė partija, 25 tūkst. litų - UAB "Linas ir viza".

Tiek pat pinigų deklaravo surinkęs ir buvęs tuometinio Prezidento Rolando Pakso patarėjas, Liberalų demokratų partijos iškeltas Vytautas Galvonas. Jis neišleido tik 17 litų iš visos deklaruotos sumos ir viršijo įstatymo leistiną sumą 129 litais. Bedarbiu prisistatęs kandidatas kampaniją finansavo tik iš savo kišenės.

Seimo Pirmininkas Artūras Paulauskas - tryliktasis tarp daugiausiai rinkimų kampanijai išleidusių kandidatų į Seimo narius. Tik 6 tūkst. litų asmeninių lėšų kampanijai išleidęs socialliberalų pirmininkas iš viso surinko 70,9 tūkst. litų. Visą likusią sumą jam paaukojo fiziniai asmenys.

Naujasis Politinių partijų ir politinių kampanijų finansavimo bei finansavimo kontrolės įstatymas riboja partijų ir pavienių kandidatų išlaidas agitacijai. Kai rinkimų apygarda apima dalį Lietuvos teritorijos, maksimalios išlaidos vienam tos apygardos rinkėjui negali viršyti 2 litų.