„Besibaigiantys metai buvo nelengvi, ateinantys taip pat gali atnešti naujų išbandymų, tad šiandien, su viltimi žvelgdami į danguje spindinčią Kalėdų žvaigždę, patikėkime, jog visus sunkumus mes galime įveikti. Geriausios kloties jums visiems, sveikatos, laimės ir sėkmės", - sakė Vyriausybės vadovas.

Seimo pirmininkė Irena Degutienė linki ramybės širdyje, šilumos ir jaukumo namuose, gerumo ir tikėjimo šalia esančiu žmogumi.

„Šįvakar Betliejaus žvaigždė nušvies mūsų kelią į namus. Prie švento Kūčių stalo susėsime drauge su artimiausiais ir brangiausiais žmonėmis. Ištiesime vienas kitam kalėdaitį, apsikabinsime gerumu, paliksime praėjusių metų sunkumus, rūpesčius ir trūkumus", - savo sveikinime sako parlamento vadovė.

Jos žodžiais, šiomis dienomis ne tik prisimename praėjusius metus ir apkabiname šalia esančius tėvus ir vaikus, brolius ir seseris, bet prisimename į Anapilį išėjusius ir į tolimus kraštus išvykusius artimuosius.

„Linkiu, kad toks bendrumo jausmas lydėtų ne tik per gražiausias metų šventes ar gerumo akcijas, bet ir kasdieniniame gyvenime. Nesuvaidintas nuoširdumas ir drąsinantis žvilgsnis, paguodžiantis žodis ir ištiesta pagalbos ranka suteikia viltį, kad su šviesiu šventų Kalėdų rytu prasideda ir nauja tikrumo, vilties ir stiprybės pradžia", - savo sveikinime sako I. Degutienė.