Į Seimą pagal Darbo partijos kandidatų sąrašą pateks Seimo nariai Vladimiras Orechovas ir Jonas Lionginas, kuris 1999 m. ir 2000-2001 metais veikusiose premjero Rolando Pakso vyriausybėse buvo finansų ministras.

V.Orechovas kandidatų sąraše pakilo iš 32-os į 18-ą, J.Lionginas - iš 23-ios į 9-vietą. Darbo partijos rinkėjai iš 9-os į 6-ą poziciją kilstelėjo televizijos žurnalistą Skirmantą Pabedinską, iš 15-os pozicijos į 10-ą - žinomą autolenktynininką Saulių Girdauską.

Pagal kandidatų sąrašą į Seimą pateks 22 Darbo partijos atstovai. Pirmuoju numeriu jos sąraše įrašytas Viktoras Uspaskichas gavo 122,3 tūkst. pirmumo balsų - dešimt kartų daugiau nei kiti sąraše įrašyti asmenys.

Jis taip pat laimėjo rinkimus ir Kėdainių vienmandatėje rinkimų apygardoje. Dar 48 Darbo partijos kandidatai liko tęsti kovos antrajame rinkimų ture.

Be minėtų V.Uspaskicho, J.Liongino, V.Orechovo, S.Pabedinsko ir S.Girdausko į Seimą taip pat pateks Darbo partijos kandidatų sąraše eilės tvarka išsirikiavę Antanas Bosas, Viktoras Muntianas, Žilvinas Padaiga, Loreta Graužinienė, Vilma Martinkaitienė, Vladimiras Prudnikovas, Jonas Jagminas, Aidas Gedvilas, Romualda Kšanienė, Gintautas Bužinskas, Viačeslavas Škilis, Stasys Mikelis, Vilija Vertelienė, Pranas Vilkas, Vydas Gedvilas, Valentinas Bukauskas, Ramunė Visockytė ir Kęstutis Daukšys.