Išlaidos degalams neretai sudaro 80–100 proc. visų Vilniaus tarybos narių vadinamosioms kanceliarinėms išlaidoms skirtų pinigų. Kai kurie ne pačiais mažiausiais automobiliais ir daug po miestą važinėjantys tarnybos nariai benzinui per mėnesį vien iš miesto biudžeto skiria iki 1 tūkst. litų, tai yra tiek, kiek iš viso per šį laiką gali išleisti.

Visus per tris mėnesius jiems skirtus 3 tūkst. litų degalams išleido buvęs krepšininkas, o dabar tarybos narys Darius Maskoliūnas, Darbo partijos (DP) narė Nijolė Jagelavičienė ir Lietuvos lenkų rinkimų akcijos
(LLRA) narys Švietimo, kultūros ir sporto komiteto pirmininkas Zbignievas Maciejevskis. Jis dienraščiui „Vilniaus diena“ atvirai kalbėjo, kad iš miesto biudžeto susimokėti už degalus, o iš savos kišenės už visas kitas išlaidas yra tiesiog paprasčiau ir atima mažiau laiko pildant popierius.

Net 35 iš 50 tarybos narių degalams per tris mėnesius išleido daugiau kaip 2 tūkst. litų, pusė jų skyrė daugiau kaip 2,5 tūkst. litų. Už degalus nemoka tik Edgaras Stanišauskas. Jis dienraščiui pasakojo, kad automobilio nevairuoja, o visos išlaidos tenka taksi paslaugoms. Tačiau joms per tris mėnesius jis išleido tik kiek daugiau kaip 500 litų.

Bene mažiausiai tarybos nariai perka įvairiausių biuro prekių. Sumos už pieštukus, popierius ir kopijavimo paslaugas sudaro vos kelis procentus daugelio politikų išlaidų. Didžiausią sąskaitą už biuro prekes savivaldybės buhalteriams pateikė buvęs meras konservatorius Raimundas Alekna – išleido 818 litų.