Parlamento vadovą ypač papiktino J.Razmos teiginiai, kad A.Paulauskas jam skirtas reprezentacines lėšas skiria ne labdarai, o perka už jas kostiumus.

A.Paulausko prašymą gavusi Seimo Etikos ir procedūrų komisijos pirmininkė liberalė Dalia Teišerskytė apgailestavo dėl parlamentarų elgesio: "Jie elgiasi kaip maži vaikai".

Seimo narių darbo sąlygų įstatymo pakeitimus įregistravęs J.Razma tvirtino esąs pradžiugintas žinios apie A.Paulausko skundą: "Turbūt valstybėje jau nebeliko jokių didesnių problemų, jei Seimo institucijoms siūloma aptarti kostiumų įsigijimo problemas".

Konservatorius, komentuodamas įstatymo pataisas, siūlančias keturiskart sumažinti Seimo pirmininko reprezentacinio fondo lėšas, žiniasklaidai teigė, kad gali būti, jog A.Paulauskas šiuos pinigus galėjo panaudoti pirkdamas sau naujus kostiumus: "Norėdamas būti gražus ir stotingas".

J.Razma taip pat svarstė, kad reprezentacijai skirtas lėšas Seimo pirmininkas galėjo išleisti, pirkdamas žmonai sukneles, o vaikams - riedučius ar net sumokėti 2000 litų baudą už savo tvorą.

A.Paulausko įskųstas Seimo Etikos ir procedūrų komisijai J.Razma taip pat klausė: "Ar šalies Seimo pirmininko fondo lėšos nėra panaudojamos politinės reklamos tikslais?"

Konservatoriui tokių abejonių kilo susipažinus su Seimo pirmininko pateikta fondo panaudojimo ataskaita. Joje minima, kad pinigų buvo skirta ir Šiaulių kamerinės muzikos ansambliui.

J.Razma "Lietuvos rytui" priminė, kad A.Paulauskas į Seimą buvo išrinktas būtent Šiauliuose: "Be to, Seimo pirmininko sekretoriate dirba buvusi Šiaulių muzikė".

Etikos ir procedūrų komisijai apskųstas konservatorius J.Razma taip pat nutarė neatsilikti ir pateikė svarstyti kai kuriuos A.Paulausko poelgius.

J.Razma prašo komisijos išnagrinėti, kokiais kriterijais buvo remtasi skiriant valstybės lėšas Tarandės gatvei, vedančiai Seimo pirmininko namų link, asfaltuoti.

Be to, konservatorius klausia, kada komisija tars principingą žodį dėl savavališko A.Paulausko žemės sklypo padidinimo bei aptvėrimo. Seimo Etikos ir procedūrų komisijai apskųstas konservatorius prisiminė ir daugiau A.Paulausko nuodėmių.

J.Razma abejoja, ar Seimo pirmininkui buvo etiška pasiskelbti, kad į Krymo kurortą jis su šeima vyko Ukrainos prezidento kvietimu, kai tokio oficialaus pakvietimo nebuvo: "Bandant užglaistyti kilusį skandalą A.Paulauskui prireikė įtraukti į šiuos reikalus daugybę Užsienio reikalų ministerijos tarnautojų".

Opozicijos veikėjas taip pat abejojo, ar etiška, kad už Seimo pirmininko žmonos anglų kalbos kursus sumokėjo Didžiosios Britanijos vyriausybė.