Tai sakė Valstiečių ir Naujosios demokratijos partijų sąjungos (VNDPS) pirmininkė Seimo narė Kazimira Prunskienė, komentuodama trečiadienį priimtą partijos valdybos sprendimą.

"Mes turim savo elektoratą, mes turime savo nišą ir esame pajėgūs savarankiškai laimėti rinkimus, todėl drąsiai einame konkuruoti su kitomis partijomis", - sakė K. Prunskienė.

Numatoma, kad VNDPS keliamų į Seimą kandidatų sąraše bus 141 pavardė. Pasak K. Prunskienės, preliminarus kandidatų sąrašas jau yra parengtas. Galutinį jo variantą žadama patvirtinti rugpjūčio antroje pusėje numatomame sušaukti partijos tarybos posėdyje.

VNDPS sąraše pirmoji bus partijos lyderė K. Prunskienė. Jos teigimu, pirmajame šios partijos į Seimą keliamų kandidatų sąraše tikriausiai bus Seimo narys Kazys Bobelis, Vilniaus pedagoginio universiteto rektorius Algirdas Gaižutis, Ignalinos rajono meras Bronys Ropė, Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Vytas Navickas, taip pat Seimo Valstiečių ir naujosios demokratijos partijų frakcijos padėjėja Laima Mogenienė.