Malūnų gatvės Užupyje rekonstrukcijai iš Kelių fondo šįmet skirta 80 tūkst. Lt, Užupio gatvės pradžiai - 200 tūkst. Lt, pėsčiųjų takui nuo Vilnelės iki Užupio gatvės įrengti - 282 tūkst. Lt.

Pastatų fasadų remonto darbams šįmet skirta 578 tūkst. Lt, iš jų 53 tūkst. Lt yra vietos gyventojų lėšos. Pėsčiųjų takui nuo Užupio gatvės iki Dailės akademijos įrengti prireiks per 280 tūkst. Lt. Iš viso senamiesčio rekonstrukcijai Vyriausybės sprendimu šįmet skirta 3 mln. Lt tikslinių lėšų.

Kitąmet numatoma toliau tvarkyti Užupio gatvę, Baltramiejaus bažnyčios aplinką, Užupio skverą su amatų turgumi, Bernardinų kapines, Vilnelės pakrantes, rekonstruoti Kalnų parko šlaitus, Stalo kalno želdinius, Sereikiškių parką, atstatyti Vilniaus senamiesčio tvenkinius, taip pat Užupyje projektuojama apžvalgos aikštelė.

A.Zuokas patikslino spaudoje pateikiamus duomenis dėl jam priklausančios uždarosios akcinės bendrovės "BNA Grupė" 1998 m. įsigyto pastato Užupio gatvėje ir informavo, kad šią savaitę kreipėsi į prokuratūrą, prašydamas iškelti baudžiamąją bylą dienraščiui "Lietuvos aidas" dėl straipsnių, pasak A.Zuoko, įžeidžiančių jo garbę ir orumą.