Be pramoginės programos, K. Prunskienės partijos sąskrydyje numatoma ir aktuali darbotvarkė dėl partijos plėtros bei bendradarbiavimo su galimais politiniais partneriais. Tai bus aptarta partijos tarybos posėdyje.

Tuo tarpu liberalai savo renginiui pasirinko simbolinį pavadinimą „Oranžinės naktys“. Jis reiškia, kad liberalai į kasmetį partijos renginį renkasi ne tik pramogoms, sporto varžyboms, bet ir liberaliems pašnekesiams iki pat aušros.

Per sąskrydį liberalai sieks suburti neprofesionalių šokėjų būrį didelei lotynų ir tarptautinės muzikos fiestai „Zumba“. Vakaro programoje – grupės „Biplan“ koncertas.

Sąskrydį savaitgalį rengia ir Tėvynės sąjungą-Lietuvos krikščioniai demokratai (TS-LKD), kurie linksminsis Plungėje. Prieš sąskrydžio atidarymą šeštadienio rytą rengiamas pirmasis birželio mėnesį TS-LKD suvažiavime išrinktos tarybos posėdis, kuriame bus paskirtas partijos vykdomasis sekretorius, vyks pasitarimas dėl partijos organizacinės veiklos rengiantis 2012 m. Seimo rinkimams.

Minijos ichtiologiniame draustinyje, „Žemsuodos kaimelio“ sodyboje Mardosų kaime, sąskrydžio dalyviai ne tik mėgausis gražia gamta ir maudynėmis Minijos upėje, bet ir dalyvaus įvairiuose renginiuose.

Vakare koncertuos muzikos grupė „Skylė“, Egidijus Sipavičius, sąskrydžio dalyvius linksmins Kristina Kazlauskaitė ir Vidmantas Urbonas.

Šateikiuose, šv. Evangelisto Morkaus bažnyčioje, rengiamas susitikimas su europarlamentaru profesoriumi Vytautu Landsbergiu, bus pristatyta jo knyga „Čiurlionis. Laiškai Sofijai“.

Sąskrydį Telšių rajone rengia ir Darbo partija.