Pasak jos, po TS-LKD vėliava šiuo metu yra susivienijusios aštuonios partijos. Esą daugelį metų senieji konservatoriai į savo gretas priiminėjo naujokus, altruistiškai užleisdavo jiems savo pozicijas, darė išlygas. "Mums, bendražygiams, norėtųsi turėti savo - Konservatorių frakciją. Visi esame dešinieji, tačiau į kai kurias problemas žvelgiame kitaip, savaip jas interpretuojame", - LŽ sakė Panevėžio palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninei vadovaujanti V.Grigienė.

"Partijos pirmininkas geranoriškai pareiškė, kad daugiau frakcijų partijoje kurti galbūt nevertėtų. Jo teigimu, ilgainiui visi skirtumai išsitrins, ir partijoje apskritai nebeliks jokių frakcijų", - TS-LKD lyderio mintį persakė V.Grigienė. Savo ruožtu TS-LKD frakcijos seniūnas Jurgis Razma teigė negirdėjęs jokių kalbų apie galimybę partijoje kurti dar vieną frakciją. "Nematau pagrindo nei jūsų minėtai, nei kitokiai frakcijai atsirasti", - savo nuomonę lakoniškai išsakė politikas.

Dabar TS-LKD veikia Krikščionių demokratų, Politinių kalinių ir tremtinių bei Tautininkų frakcijos. Pastaroji šį sekmadienį turėtų nuspręsti, ar liks TS-LKD sudėtyje. Tautininkai nepatenkinti savo padėtimi partijoje ir reikalauja grąžinti iš jos pašalintą savo lyderį Gintarą Songailą.