Iki šiol M. Dargužaitė dirbo viceprezidente JAV investiciniame banke "Goldman Sachs", kur ėjo Ilgalaikio turto paskirstymo grupės vedėjo pareigas Privataus kapitalo valdymo investavimo strategijos skyriuje, praneša ministerija.

M. Dargužaitė Ūkio ministerijoje kuruos valstybės valdomų įmonių efektyvumo didinimo, rizikos kapitalo ir finansų inžinerijos sritis, taip pat patars ekonomikos ir finansų klausimais.

M. Dargužaitė yra įgijusi Midilburio koledže (JAV, Vermontas) matematikos ir ekonomikos bakalauro laipsnį, o Prinstono universitete (JAV, Naujasis Džersis) - optimalios veiklos tyrimų ir finansų inžinerijos magistro laipsnį.

Nuo 2004 metų iki pradėdama eiti ūkio ministro patarėjo pareigas M. Dargužaitė JAV banke "Goldman Sachs" (Niujorkas) buvo atsakinga už ekonomikos ir rinkų analizę bei prognozavimą, įvairaus turto ilgalaikės grąžos ir rizikos įvertinimą, investicinių portfelių rizikos valdymą ir praktikos plėtojimą. Taip pat buvo šio banko investicijų, rizikos valdymo, naujų investicinių produktų kūrimo ir filantropinės iniciatyvos komitetų narė.

M. Dargužaitė turi analitinės darbo patirties investiciniame banke "Donaldson, Lufkin & Jenrette" (JAV, Niujorkas), kur konsultavo bankus, draudimo kompanijas ir kitas finansų įstaigas pardavimo bei finansavimo klausimais.

Be M. Dargužaitės, R. Žyliui dar patarinėja trys patarėjai.