Šeštadienio rytą, daug kur vis dar iš po nakties dirvos paviršių laistys lietus. Dieną oras sušils iki 10-18 laipsnių, naktį bus apie 7-9 laipsnius. Kaune ir sostinėje termometras rodys 10-17 laipsnių šilumos, po lietingos nakties ir ryto, debesys vietą danguje turėtų užleisti saulei. Pajūryje giedra, čia laukiama apie 10-11 laipsnių temperatūra. Naktį šiluma svyruos apie 9 laipsnius, pūs vakarų vėjas.

Sekmadienis žada vietomis būti debesuotas, lietaus vienas kitas lašas taip pat gali iškristi. Dieną oras sušils jau iki 21 laipsnio šilumos. Naktį bus apie 4-9 laipsnius. Kaune laukiama giedra diena su 13-21 laipsnio šiluma. Vilniuje ne ką blogiau – bus 12-20 laipsnių šilumos, galimas lietus. Pajūryje dieną apie 9 laipsnius, iš debesų pasipils gausus lietus, pūs vakaris, vakarop pereinantis į pietryčių vėją.

Remiantis www.gismeteo.lt prognozėmis, ateinančią savaitę orai bus nerimastingi. Už vietą danguje kovos ir saulė, ir lietaus debesys. Nepaisant to, jau savaitei įsibėgėjus temperatūra peršoks malonią 20 laipsnių ribą.