Su Tautos prisikėlimo partijos (TPP) vėliava į Seimą patekusi artistė A.Baukutė praėjusių metų rudenį paliko šios partijos frakciją Seime ir papildė Mišrią Seimo narių grupę. Panašiu metu parlamentarė išėjo nėštumo ir gimdymo atostogų. Tuomet kalbėta, esą nuo buvusių bendražygių politikė nusigręžė dėl to, kad TPP lyderis Arūnas Valinskas atleido iš darbo partijos organizaciniame komitete plušėjusį jos sutuoktinį Kęstutį Rupulevičių.

Dabar Seime šnabždamasi, kad po gimdymo atostogų į darbą grįžusi A.Baukutė ėmė ieškoti frakcijos, kurioje galėtų prisiglausti, tačiau politikams ji esą kelia sąlygą - įdarbinti sutuoktinį K.Rupulevičių, tvirtina laikraštis. Skandalingai dėl nuversto šviesoforo išgarsėjusiam parlamentarės vyrui sunkiai sekasi susirasti naujos veiklos - vakar jis LŽ pripažino šiuo metu esantis bedarbis.

Pati parlamentarė A.Baukutė tvirtino neketinanti kelti sparnų. "Jūs ką, juokaujate? Su niekuo nesideru, - išgirdusi klausimus pareiškė ji. - Man puikiai sekasi dirbti Mišrioje Seimo narių grupėje. Labai džiaugiuosi, kad paskambinote, kad išklausėte mane. Noriu paneigti. Tikrai niekur nesiruošiu, tikrai."