Aukščiausius reitingus išlaikanti prezidentė Dalia Grybauskaitė ir socialiniame tinkle populiarumu gerokai lenkia premjerą Andrių Kubilių. Virtualioje erdvėje valstybės vadovė turi beveik 29,5 tūkst. gerbėjų, Vyriausybės vadovas - vos 75.

Susisiekimo ministro Eligijaus Masiulio „Facebook” profilyje kalbų apie politiką mažai. Virtualią erdvę jis išnaudoja juokeliams laidyti, kalboms apie futbolą ir Lietuvą užplūdusius karščius.

Tautos prisikėlimo partijos (TPP) narys Antanas Nedzinskas savo profilio lankytojus mėgsta linksminti Seime nugirstomis kolegų frazėmis. "Ar galima be triukšmo? Kodėl visi taip nervinatės, koks reikalas? Ar išgert norite? Kaip čia yra, nesupratau", - Seimo pirmininkės I.Degutienės žodžius savo profilyje cituoja A.Nedzinskas.

TPP lyderis Arūnas Valinskas su gerbėjais virtualioje erdvėje nebendrauja. Jo profilio lankytojai palieka įvairiausių nuomonių, tačiau jų šis politikas nekomentuoja. "Įžūlus esi, Valinskai", - tokį įrašą A.Valinsko profilyje paliko vienas internautas. Politiko partijos kolega Dainius Budrys TPP pirmininką viešai pasveikino su "puikia press konferencija dėl Gruzijos".