Šie politikai išsikėlė savo kandidatūras ir turi surinkti ne mažiau nei 230 palaikančiųjų parašų. Pagal partijos Vilniaus miesto skyrių sueigos patvirtintą tvarką, bus organizuojami atviri sąrašo lyderio rinkimai, kuriuose galės dalyvauti ir į susitikimus su politikais atvykę miesto gyventojai.

Kaip DELFI pasakojo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Vilniaus miesto skyrių sueigos pirmininkas Mantas Adomėnas, iš pradžių du potencialius lyderius slaptu balsavimu išrinks sueigos konferencija, o vėliau bus rengiami atviri susitikimai su gyventojais, kuriuose bus galima balsuoti už vieną arba kitą politiką.

Balsavimas vyks „popieriniu“ būdu, tai reiškia, kad į susitikimus bus atnešama balsavimo urna, savo valią bus galima išreikšti ir būstinės patalpose.

Kandidatai į rinkimų sąrašo lyderius gali būti iškelti arba išsikelti iki balandžio 27 d., parašus rinkti galima iki gegužės 13 d.

Neoficialiais duomenimis, potencialiais lyderiais laikomi dabartinis miesto meras V. Navickas bei rajono tarybos narys, verslininkas V. Sadauskas.