Jau kompiuteriais apsistatęs su pasauliu virtualiai bendrauja, o neseniai visiems seimūnams ir elektroninio pašto (e-mail) adresus sukūrė. Kad lygybė būtų akivaizdi, adresai buvo kuriami pagal principą - pirmosios 2 vardo raidės ir 4 pirmosios pavardės sudaro žodį, įkūnijantį norimą elektroniniu paštu pasiekti Seimo narį. Toliau - kaip esam jau įpratę @lrs.lt.

Seimo koridoriuose pasigirdo graudi dejonė - dėl elektroninio pašto adreso, pasirodo, išgyvena seimūnas Jonas Valatka. Jam tikrai nenuskilo, mat taip sutrumpinus jo vardo ir pavardės raides išėjo keistas trumpinys - jovala. Na, nesolidu kažkaip kreiptis į Seimo narį "jovala@lrs.lt". Bet čia tik "žiedeliai", gerbiamas pone Jonai!

LŽ nepatingėjo sudėstyti ir kitų Seimo narių vardų raides ir gavom tokių adresų, kad laikykis. Pavyzdžiui, Seime atsirado Bivis (gaila, kad Tešlagalvio jam į porą nepavyko rasti). Po Bivio slapyvardžiu pasislėpė Birutė Visokavičienė. Yra Lietuvos širdy ir Vycinas (Nikulino ir Morgunovo taip pat nepavyko rasti). Vycino adresą gavo Vytautas Cinauskas.

Gražioji Seimo pora Rūta Rutkelytė ir Kęstutis Glaveckas dabar vienas kitam galės elektroninius laiškus rašyti, o užsimiršę gal ir vakarais viens į kitą kreipsis: "Brangioji Rūrutk..." "Ko norėtum Keglav?"

Bet visa tai niekai, palyginti su tuo, kaip turės jaustis Algirdas Kašėta... Jo adresas bus iš koto verčiantis "alkaše@lrs.lt". Ir net įsižeisti negali "alkašu" išvadintas. Elektronikos amžius mėgsta juokus...