"Aš ne..., tik įveskite mano vardą į „YouTube“ ir pamatysite, kad aš populiaresnis už Madonną šioje šalyje", - angliškai tikino tuometinis Tautos prisikėlimo partijos, o dabar Krikščionių partijos atstovas, paklaustas kaip gatvėje į jį žiūrima: ar kaip į televizijos laidų vedėją, ar politiką, ar kaip į abu.

Filme taip pat kalbinti kiti "prisikėleliams" priklausę ar dar priklausantys Seimo nariai, anksčiau - pramogų verslo atstovai: tuometinis Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas, dėl apkaltos parlamentą galintis būti priverstas palikti Linas Karalius, Donalda Meiželytė bei Antanas Nedzinskas.

Pats režisierius, penktadienį savo kūrinį pristatęs Vilniaus žiūrovams, sakė apie minėtą partiją sužinojęs prieš metus. Lietuvos Seimo nariai taip pat filmuoti prieš metus. Jis tvirtino buvęs nustebintas, kaip lengva buvo įkalbėti filmuotis Lietuvos parlamentarus.

"Tikras paradoksas, kad kai randi ką nors įdomesnį, tuo mažiau galimybių su juo pasikalbėti. Jei kas nors dažniausiai atveria savo duris, tai jis pakankamai nuobodus arba tas, su kuriuo labai nori pakalbėti, pasakys: "Ne šito filmuoti negali". Bet čia buvo nuostabu, nes Seimo pirmininko A. Valinsko atstovė spaudai, paklausta, ar mes galime paimti interviu, sakė: "Taip, atvažiuokite, atvažiuokite". (...) Jie leido mums eiti visur, leido filmuoti, aš klausiau klausimus ir jie atsakė, to niekada nenutiktų Anglijoje", - tvirtino režisierius.

A. Valinskas filme pasakojo, jog "matyt, jau buvo užprogramuota žvaigždžių, kad jis taps Seimo pirmininku".

"Matyt, tai ir buvo programuota jau žvaigždžių, kad dabar aš iš karto, netikėtai iš vedėjų - į Seimo pirmininkus", - kalbėjo tuometinis parlamento vadovas.

"Tada aš pasirodydavau per savaitę du, maksimum tris kartus per vieną televizijos kanalą, ir, kai nusprendžiau eiti į politiką, atrodė, kad su televizija bus baigta. Bet atrodo, viskas tik prasidėjo. Dabar aš pasirodau penkis kartus per dieną, kasdien, per kiekvieną kanalą", - filmo kūrėjams tvirtino parlamentaras.

Pasak A. Valinsko, įdomus pastebėjimas yra tas, kad, kai jis buvo laidos "Kas laimės milijoną?" vedėju ir prodiuseriu, dalijo milijonus, o dabar jo parašas esą atima juos iš žmonių.

L. Karalius filme pripažįsta, kad jam būnant grupės ŽAS nariu, jo gyvenimas buvęs "gana spalvingas".

"Aš buvau 10 metų žinomos muzikos grupės dainininkas, ir tas gyvenimo būdas buvo gana spalvingas (...) Iš dalies galima pasakyti, kad politikoje yra labai nemažai teatro ir pramogų verslo elementų", - teigė dabartinis Krikščionių partijos narys.

2005-aisiais realybės šou "Dangus" dalyvavęs A. Nedzinskas filmo kūrėjams prisipažino, kad nors jis ir Seimo narys, "jo viduje tebegyvena šoumenas".

"Many vistiek tebegyvena viduj šoumenas, nors aš turiu atrodyti rimtai ir taip toliau, kalbėti labai įtikinamai ir tokiom skvarbiom akim", - tikino albumus "Antanas - Fontanas", "Antanas - Šampanas" išleidęs parlamentaras.

A. Valinskas sakė, kad "jeigu negali būt geriausias, būk blogiausias, bet nebūk pilka masė". "(...) ir aš buvau, na, bent jau taip sako, aš buvau geriausias laidų vedėjas, taip kalba, dabar sako, kad aš - blogiausias politikas", - palydėdamas žodžius juoku sakė tuometinis Seimo pirmininkas.

D. Meiželytė autoriams pasakojo buvusi dainininke, aktore televizijoje.
"Aš buvau dainininkė, aktorė televizijoje ir, jei tu esi protingas žmogus, gali būti parlamento nariu", - tvirtino Seimo narė.

L. Karalius, kaip vaizduojama filme, teigė manąs, kad "po šito pavyzdžio (pramogų verslo atstovų atėjimo į politiką - BNS) atsiras tokių pavyzdžių pasaulyje".

"Viskas, kas vyksta pasaulyje rodo, kad tai pasaulinė tendencija, ne tik Lietuvos", - tikino R. Žilinskas.

"Kino pavasario" interneto svetainėje juosta "Žvaigždžių liga" pristatoma kaip filmas, pasakojantis apie taisykles, kaip populiarumas išnaudojamas visuomenei kontroliuoti.

"Režisierius Ch. Atkinsas pasakoja apie tai, kaip populiarus žmogus, kurio gyvenimą nuolat fiksuoja televizijos laidos ir aprašo žurnalai bei laikraščiai, gali paveikti visuomenę. Kuo daugiau apie ką nors kalbama, tuo daugiau ir norima sužinoti", - rašome portale.

"Filmas apnuogina niūrią tiesą apie televizijos muilo burbulus, realybės šou pavojus, narcisizmą, tikrąją šlovės kainą, vartotojiškumo skatinimo metodus, nuo mažų dienų reklamos aukomis verčiamus vaikus, nebūtų naujienų atsiradimo principus ir geriausią TV laidų vedėją, kuris tapo pačiu blogiausiu politiku", - pristatomas filmas.