Laidos „Teisė žinoti“ vedėja Rita Miliūtė vos prasidėjus laidai pranešė, jog likus maždaug keturioms valandoms sužinojo, kad A. Valinskas neatvyks. Trečiadienį vykusioje tiesioginėje laidoje įvairių partijų atstovai diskutavo apie situaciją, kai, Krikščionių partijai pasiskelbus opozicija ir Vidmantui Žiemeliui palikus konservatorių-krikdemų gretas, valdantieji Seime nebeturi formalios daugumos.

TPP atstovė spaudai Indrė Viržintė įspėjo žurnalistę, kad partijos vadovo nuomonė pasikeitė ir jis laidoje nebedalyvaus. Tiesa, kaip kalbėdama su DELFI spėjo R. Miliūtė, kitos laidos filmavimas šiuo atveju nesutrukdė, mat „prisikėlėliai“ nusprendė į laidą nesiųsti jokio savo atstovo. A. Valinskas dar prieš keletą dienų buvo pranešęs, kad yra pakviestas dalyvauti „Žvaigždžių duetuose“, ir klausė, ar galėtų Lietuvos televizijos studijoje pasirodyti kiek vėliau.

Tą patį DELFI teigė ir A. Valinskas: „Su kitos laidos filmavimu tai neturėjo nieko bendro. Sužinojau temą ir supratau, kad atsidurtume dviprasmiškoje situacijoje. Laidos tema ir dalyviai būtų pastatę mus ant adatos smaigalio. Vienoje pusėje – Eligijus Masiulis ir Jurgis Razma, kitoje pusėje – Juozas Olekas ir Gediminas Vagnorius. Mes vieni, be Liberalų ir centro sąjungos, būtume turėję aiškintis, į kurią pusę eisime. Kaip jaunamartė tarp dviejų jaunikių – kuriam duosi?“

Trečiadienio vakarą buvo filmuojama „Žvaigždžių duetų“ laida, kurią žiūrovai išvys kovo 27 d. Melagių dienai – balandžio 1-ajai skirtoje laidoje A. Valinskas pasirodė kartu su Mariumi Jampolskiu ir Irūna Puzaraite. Buvęs Seimo pirmininkas scenoje virto Lenino statula.