Jei kolegos parlamentarai nuspręstų pašalinti L.Karalių ir A.Sacharuką iš Seimo, į jų vietas pretenduotų "žvaigždžių" partijos pažibos. Pagal Tautos prisikėlimo partijos (TPP) rinkimų sąrašą pirmasis eilėje būtų teisininkas Andrius Burba.

Po jo eitų kailinių verslo magnatas Mečislovas Subelis ir aplinkos ministro Gedimino Kazlausko žmona Renata Kazlauskienė. LŽ jie tvirtino, kad patekę į Seimą rimtai dirbtų, iš širdies tarnautų žmonėms ir stengtųsi nenuvilti visuomenės.

Po Seimo rinkimų pirmasis už parlamento durų likęs TTP partijos narys A.Burba neliko prie suskilusios geldos. Partija jaunąjį politiką delegavo į Vyriausiosios rinkimų komisijos narius. "Prisikėliečių" atstovas Vyriausybėje - aplinkos ministras G.Kazlauskas - jį dar įdarbino ir savo patarėju.

Viltis patekti į Seimą įsižiebė ir kailių salono direktoriui M.Subeliui. Tigru vadinamas vyras visuomenei pažįstamas ne tik kaip verslininkas, bet ir kaip dainininkas. Prieš kelerius metus jis dalyvavo muzikiniame televizijos šou - duetu dainavo su vėliau Seimo nare tapusia Donalda Meiželyte-Sviliene.

Jei dainuojantis verslininkas vis dėlto nuspręstų, kad Seime dirbti nenori, į galinčią atsilaisvinti parlamentaro vietą pretenduotų aplinkos ministro sutuoktinė R.Kazlauskienė. Ji šiuo metu kaip tik dirba Seime parlamentaro Arūno Valinsko padėjėja-sekretore. "Manau, ryžčiausi permainoms", - vakar sakė ji.