Visų trijų organizacijų renkama finansinė parama mūsų šalyje yra dalis pasauliniu mastu renkamos paramos ir bus perduodama tarptautinėms motininėms organizacijoms, tiesiogiai teikiančioms pagalbą Haičio žmonėms.

Lietuvos gyventojai paaukoti galėjo ir vis dar gali pervesdami lėšas į visų organizacijų sąskaitas bankuose. Be to, iki vasario 17 dienos aukoti buvo galima skambinant arba rašant žinutes paramos akcijai suteiktais trumpaisiais telefono numeriais: skambindami VO „Gelbėkit vaikus“ suteiktais trumpaisias numeriais šalies žmonės paaukojo 466 002 litus, Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijai suteiktais numeriais – daugiau nei 35 tūkst. litų.

Aukų pervedimai į sąskaitas bankuose vidutiniškai siekia apie 30-40 litų. Didžiausia suma, kuri buvo pervesta į VO „Gelbėkit vaikus“ sąskaitą siekė 700 litų. Kaip teigia Lietuvos Caritas generalinis direktorius kun. Robertas Grigas, daugiausiai nukentėjusiesiems lėšų Lietuvos Caritas surenka Šv. Mišių metu.

Lietuvos Caritas aukas, skirtas paremti Haičio gyventojus, rinko Vilniaus prekybos centre „Panorama“: Per kelias valandas centro lankytojai suaukojo daugiau kaip 3 tūkst. litų.

Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos savanoriai aukas rinko ir šalies didžiuosiuose prekybos centruose „Akropolis“, „Panorama“, „Ozas“ bei „Rimi“ tinklui priklausančiose parduotuvėse. Per aukų rinkimo akciją Vilniuje, Visagine, Šiauliuose ir Klaipėdoje buvo surinkta daugiau nei 4 tūkst. litų. Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos generalinės sekretorės Gražinos Jevgrafovienės teigimu, tokia pati suma buvo surinkta ir per specialų paramos koncertą „Rock for Haiti“, vykusį vasario pradžioje sostinės muzikos klube „Tamsta“.

Pasak VO „Gelbėkit vaikus“ generalinės sekretorės Rasos Dičpetrienės, per mėnesį surinkta paramos suma kol kas nėra galutinė ne tik dėl to, kad paramos akcija yra tęsiama, bet ir todėl, kad dalis suaukotų lėšų kol kas nėra apskaityta. Pavyzdžiui, dar nėra duomenų, kiek Haičio žmonėms paaukojo Lietuvos ir Latvijos gyventojai bei šalių svečiai, skrisdami skrydžių bendrovės „AirBaltic“ reisais: būtent šiai bendrovei priklausančiuose lėktuvuose parama nukentėjusiesiems buvo renkama VO „Gelbėkit vaikus“ iniciatyva.