Trečiadienį taip pat prasideda balsavimas paštu specialiai balsavimui sudarytuose paštuose. Tokiu būdu bus galima balsuoti iki lapkričio 27 d.

Balsuoti paštu gali tie rinkėjai, kurie dėl sveikatos būklės ar amžiaus yra sveikatos priežiūros (išskyrus ambulatorines), socialinės rūpybos ar globos įstaigose arba atlieka privalomąją karo tarnybą ir todėl negali atvykti balsuoti į rinkimų apylinkę. Taip pat balsuoti specialiai sudarytuose paštuose gali tie rinkėjai, kurie atlieka arešto ar laisvės atėmimo bausmę.

Lapkričio 27-28 dienomis nuo 8 iki 20 val. rengiamas balsavimas namuose.

Balsuoti namuose gali tik neįgalieji, dėl ligos laikinai nedarbingi, sukakę 70 metų ir vyresni rinkėjai, jeigu jie dėl sveikatos būklės patys negali atvykti rinkimų dieną į rinkimų apylinkę. Jie turi būti pateikę Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) nustatytos formos rinkėjo prašymą balsuoti namuose. Balsavimą namuose vykdo apylinkių rinkimų komisijos.

Sekmadienį, lapkričio 29 d., vienmandatėje Šilalės-Šilutės rinkimų apygardoje rengiamas pakartotinis balsavimas. Seimo narių mandatų sieks per lapkričio 15 d. vykusius rinkimus daugiausiai balsų gavę kandidatai - Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų iškeltas Jonas Gudauskas ir partijai Tvarka ir teisingumas atstovaujantis Remigijus Žemaitaitis. Per pirmąjį balsavimo ratą Šilalės vicemeras J. Gudauskas surinko 29,43 proc. rinkėjų balsų. Jo varžovas R. Žemaitaitis atsiliko labai nedaug - surinko 28,55 proc. balsų.

Po pakartotinį balsavimą paaiškės, kas Seime pakeis parlamentaro mandato atsisakiusį socialdemokratą Zigmantą Balčytį, kuris išrinktas Europos Parlamento nariu. VRK pripažino jo įgaliojimus nutrūkusiais nuo 2009 m. birželio 29 d.