Akcijoje dalyvaujantys krovininiai automobiliai viena kolona važiavo nuo Savanorių prospekto per Vilniaus centrą iki Ukmergės gatvės. Antroji kolona važiavo per miestą nuo Ukmergės gatvės.

Kaip BNS sakė Kelių policijos rinktinės komisaras-inspektorius Vytautas Černevičius, ypatingų eismo sutrikimų dėl "Linavos" akcijos nebuvo. Abi kolonos sėkmingai prasilenkė ties Vilniaus pedagoginiu universitetu.

"Linava" reikalauja nedelsiant nutraukti tiesiogines derybas dėl "Lisco" privatizavimo su "DFDS Tor line".

"Mes nesuprantame ir prašome paaiškinti, kodėl ir kokiu pagrindu vyksta derybos tik su "DFDS Tor line", nes "DFDS Tor line", kaip ir "Linava", nedalyvavo pirminiame "Lisco" privatizavimo etape", - teigiama "Linavos" pareiškime.

"Linava" prašo leisti dalyvauti "Lisco" privatizavime ir teigia nenorinti jokių kitokių išskirtinių privatizavimo sąlygų nei buvo pasiūlyta "DFDS Tor line" ar kitiems investuotojams.

Kaip BNS pranešė Seimo pirmininko atstovas spaudai Vytautas Makauskas, Artūras Paulauskas antradienį 15 val. susitiks su "Linavos" atstovais. Šis susitikimas bus skirtas "Lisco" privatizavimui.

Susitikime pas Seimo pirmininką, be kitų, dalyvaus ūkio ministras Eugenijus Gentvilas, Privatizavimo komisijos pirmininkas Eduardas Vilkas, Seimo Ekonomikos komiteto pirmininkas Viktoras Uspaskichas.