Pasak A. Endzino, apie partijų jungimąsi ar bendros frakcijos sudarymą nekalbama. „Tai reiškia tik tiek, jog dvi skirtingos frakcijos, dirbančios permainų koalicijoje, susitaria bendradarbiauti ir konsultuotis, priimant svarbius Lietuvai sprendimus“, - sako Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnas.

Primename, kad kilus nesutarimams tarp Tautos prisikėlimo partijos (TTP) frakcijos Seime narių, dalis jų atskilo ir sukūrė frakciją Ąžuolas. Iš TTP frakcijos pasitraukė Dainius Budrys, Vincas Babilius, Inga Valinskienė, Asta Baukutė, Arūnė Stirblytė ir Antanas Nedzinskas. Prie Ąžuolo frakcijos taip pat prisijungė ir liberalcentristus palikęs Valdemaras Valkiūnas.

Primename, kad kilus nesutarimams tarp Tautos prisikėlimo partijos (TTP) frakcijos Seime narių, dalis jų atskilo ir sukūrė frakciją Ąžuolas. Iš TTP frakcijos pasitraukė Dainius Budrys, Vincas Babilius, Inga Valinskienė, Asta Baukutė, Arūnė Stirblytė ir Antanas Nedzinskas. Ąžuolo frakcijai priklauso ir Arūnas Valinskas. Jis, kaip Seimo pirmininkas, iškart sustabdė joje savo narystę.

Prie Ąžuolo frakcijos taip pat prisijungė ir liberalcentristus palikęs Valdemaras Valkiūnas.