„Šio reikalo tikrai nepaliksime likimo valiai, tik grįžę iš Maskvos susitiksime su teisininkais ir, manau, su tuo piliečiu pasimatysime teisme. Tai, ką jis rašo, yra ne tik asmeninis įžeidimas Sashai Son(g), bet ir rasinės nesantaikos kurstymas. Kol kas iš to žmogaus negavome jokio atsiprašymo, o visa Lietuvos ambasada tik apie tai ir kalba, stebisi, kaip taip įmanoma, todėl tikrai savo garbę ginsime teisinėmis priemonėmis“, - DELFI sakė M. Tyla.

„Nu kas per %&$#@&*^%... nesikeikus. Tas išgama, kursai Lietuvą atstovauja, ne tik užsivadino kažkokiu nesąmoningu vardu, bet dar išdrįso rusiškai užgiedoti. Jokios savigarbos. Kodėl štai balkaniečiai sugeba savomis kalbomis dainuoti? Kodėl sugeba tautinius rūbus užsidėti, nacionalinius šokius sutrypti, o štai mes ėjome ėjome ir priėjome prie to, kad prabilome matuškos šnekta... tfu... visą vakarą sugadino...“, - ketvirtadienio vakarą tuoj po Lietuvos atstovo pasirodymo „Facebook“ rašė A. Vyšniauskas.

Po A. Vyšniausko minčių paviešinimo DELFI jaunasis konservatorius išplatintame laiške pareiškė, kad gailisi dėl neapgalvotų veiksmų, tačiau tvirtino, kad kiekvienas Lietuvos pilietis gali turėti savo asmeninę nuomonę.