Keistai vinguriuojantį visureigį „Mitsubishi Pajero“ Klaipėdos policininkai pastebėjo Liepojos gatvėje naktį į šeštadienį, apie 1 val. 30 min. Iš paskos važiuojantys kelių policininkai įjungė tarnybinio automobilio garso bei šviesos signalus ir pradėjo stabdyti įtartiną mašiną. Tačiau ji tik padidino greitį ir nurūko.

Daugiau negu 100 kilometrų per valandą greitį pasiekęs visureigis miesto centro link lėkė pavojingai manevruodamas. Mašina išvažiuodavo į priešpriešinio eismo juostą, dviem ratais užšokdavo ant šaligatvio. Herkaus Manto ir S.Daukanto gatvių sankryžoje nemažindamas greičio visureigis staigiai pasuko į dešinę ir posūkį įveikė pakrypęs ant dviejų ratų. Prie savo namų Bokšto gatvėje priartėjusi V.Juostė nuotoliniu pultu įjungė kiemo tvoros vartų mechanizmą, o pati nuvažiavo toliau. Apsukusi namų kvartalą ji tikėjosi įvažiuoti pro spėjusius atsidaryti vartus, bet kai priartėjo prie tvoros, jie jau ėmė vertis.

Sustojusią prie vartų notarę pavijo keli policijos ekipažai. V.Juostė prisipažino esanti išgėrusi, tačiau nesutiko tikrintis. Tad jai užfiksuotas sunkus girtumo laipsnis. Visureigyje ant galinės sėdynės sėdėjo dvi mergaitės. Užpildžius protokolą V.Juostei buvo leista eiti į namus, o visureigis nugabentas į mašinų saugojimo aikštelę.