36,8 proc. apklaustųjų neturi nuomonės. Vasario pradžioje atliktos apklausos rezultatus paskelbė savaitraštis "Veidas".

Skeptiškiausiai nusiteikę 46-55 metų amžiaus grupės respondentai, taip pat rajonų centrų ir rajoninių miestų gyventojai. Palankiausiai saugumo veiklą vertina jaunesni respondentai (26-35 metų), taip pat kaimo bei didmiesčių gyventojai.

Tuo tarpu pasitikėjimas STT ir Generaline prokuratūra didesnis nei nepasitikėjimas. STT veiklą teigiamai vertina 32,7 proc., neigiamai - 18,2 proc. apklaustųjų.

Teigiamos nuomonės apie Valentino Junoko vadovaujamą STT yra vyrai, didmiesčių gyventojai, turintieji aukštesnįjį bei vidurinįjį išsilavinimą, taip pat 46-55 metų, 18-25 metų amžiaus grupių apklausos dalyviai. Skeptiškiausiai šios institucijos atžvilgiu nusiteikę kaimo gyventojai, moterys, žemiausią išsilavinimą turintys respondentai, taip pat vyresnio amžiaus apklausos dalyviai, kuriems daugiau nei 56 metai.

Antano Klimavičiaus vadovaujamos Generalinės prokuratūros veiklą palankiai vertina 35,5 proc., neigiamai - 29,1 proc. respondentų.

Palankiausiai Generalinės prokuratūros veiklą vertina moterys, rajonų, kaimų gyventojai, respondentai su aukštesniuoju ir viduriniu išsilavinimu, taip pat 36-45 metų ir 46-55 metų amžiaus grupių atstovai.

Neigiamai Generalinės prokuratūros veiklą vertina vyrai, didmiesčių gyventojai, respondentai su aukštuoju ir nebaigtu aukštuoju išsilavinimu, taip pat vyresni respondentai.