TPP patvirtino, kad dėl prisijungimo prie frakcijos intensyviai deramasi su savarankiškai rinkimuose dalyvavusiu ir Suvalkijos apygardoje laimėjusiu teisininku Mantu Varaška.

Iki šiol jis ėjo teisingumo ministro patarėjo pareigas.

Mažeikiuose pats save išsikėlęs ir nugalėjęs nepartinis (buvęs aktyvus komunistų partijos narys) Stanislovas Giedraitis sako dar nenusprendęs, su kuo galėtų dirbti Seime, tačiau neslepia jau gavęs pasiūlymų jungtis į frakcijas.

Frakcijos kol kas nepasirinko ir Skuodo-Mažeikių rinkimų apygardoje savarankiškai išsikėlęs ir nugalėjęs Jonas Stanevičius.

Tris mandatus Seimo rinkimuose iškovojusios Lenkų rinkimų akcijos (LRA) lyderiui Valdemarui Tomaševskiui besiburianti centro dešinės koalicija atrodo "keistoka", todėl partija greičiausiai liks opozicijoje.

"Mes nebijome opozicijos. Šita koalicija yra keistoka: joje yra nauja partija, apie kurią mes nieko nežinome. Praeis metai ir gali būti jau kita situacija. Be to, koalicijoje yra Liberalų ir centro sąjunga, o mes labai skeptiškai žiūrime į bendradarbiavimą su šita partija", - teigė V.Tomaševskis.