Daugiabutis A.Mickevičiaus gatvėje, dėl kurio verslininkės Laima Baranauskienė ir Birutė Jablonskienė įtariamos didelių kyšių davimu valdininkams, toliau sėkmingai statomas.

Kauno savivaldybės korupcijos skandalo sūkuryje atsidūrusios verslininkės laukia, kol jų baudžiamoji byla pasieks teismą. Tuo metu jų projektas miesto centre juda pirmyn.

DELFI primena, kad į korupcijos skandalą įsipainiojusios dvi Kauno verslininkės, kovo mėnesį keturiolika dienų praleidusios už grotų, šiuo metu džiaugiasi laisve. 51 metų Laimai Baranauskienei ir 48 metų Birutei Jablonskienei buvo skirta kardomoji priemonė - rašytinis pasižadėjimas neišvykti, jos turi registruotis policijoje.

Bendrovės "Bugvita" savininkei B. Jablonskienei ir jos verslo partnerei L. Baranauskienei prokurorai yra pareiškę įtarimus dėl papirkimo. Įtariama, kad verslininkės davė 100 tūkst. litų kyšį už tai, kad Kauno taryba priimtų palankų sprendimą dėl maždaug 4 arų žemės sklypo pardavimo miesto centre.

Tai parašu patvirtino ir tuometis Kauno apskrities viršininko pavaduotojas Virginijus Vizbaras. Jis įtariamas paėmęs kyšį. Abi įtariamosios savo kaltę per apklausas neigė.