Tuomet šalies vadovą rėmė 28,8 proc. apklaustųjų, spalį - 32,1 proc.

Lapkritį už V.Šerėną būtų balsavę 6,2 proc. respondentų, rugsėjį - 3,4 proc., spalį - 4,4 proc. Pagal populiarumą V.Šerėnas dabar yra ketvirtoje vietoje.

Antrą vietą užima Seimo pirmininkas, socialliberalų lyderis Artūras Paulauskas. Palyginti su rugsėju, jo rėmėjų sumažėjo 4 proc. punktais - lapkritį už A.Paulauską būtų balsavę 10,2 proc. apklaustųjų, rugsėjį - 14,2 proc., spalį - 10,7 proc.

Už trečioje vietoje esantį liberaldemokratų pirmininką Rolandą Paksą rugsėjį būtų balsavę 7,7 proc. respondentų, spalį ir lapkritį - 8,5 proc.

Penktą ir šeštą vietas dalinasi liberalų lyderis Eugenijus Gentvilas bei Valstiečių ir Naujosios demokratijos partijų sąjungos pirmininkė Kazimira Prunskienė - lapkritį už juos būtų balsavę po 5,5 proc. apklaustųjų. Rugsėjį - atitinkamai 5,5 ir 3,9 proc. respondentų.

Už septintoje vietoje esantį krikdemų lyderį Kazį Bobelį lapkritį būtų balsavę 5,2 proc. apklaustųjų (rugsėjį 9 proc.), už aštuntą vietą užimantį socialdemokratų kandidatą Vytenį Andriukaitį - 4 proc. (rugsėjį 6,2 proc.), devintoje vietoje esantį teisininką Juozą Petraitį - 3,5 proc. (rugsėjį - 2,5 proc.), dešimtą reitinguose žurnalistą Vytautą Matulevičių - 3,3 proc. (rugsėjį - 2,2 proc.).

Nuo 11 iki 15 vietos pretendentai į prezidentus rikiuojasi tokia tvarka: centristų pirmininkas Kęstutis Glaveckas (lapkritį ir rugsėjį už jį būtų balsavę 3 proc. apklaustųjų), parlamentaras Algimantas Matulevičius (lapkritį jį palaikė 2,2 proc. respondentų, rugsėjį - 0,7 proc.), Lietuvos laisvės sąjungos pirmininkas Vytautas Šustauskas (1,2 ir 1,4 proc.), socialdemokratas dutūkstantininkas Rimantas Dagys (0,4 ir 0,2 proc.) ir dienraščio "Lietuvos aidas" vyriausiasis redaktorius Algirdas Pilvelis, už kurį rinkimuose niekas nebalsuotų.

Iš viso prezidento rinkimuose dalyvauja 17 kandidatų. Į apklausą nebuvo įtraukti Seimo narys Julius Veselka ir Gyvenimo logikos partijos įkūrėjas verslininkas Vytautas Bernatonis.

Apklausą lapkričio 21 dieną atliko viešosios nuomonės ir rinkos tyrimų bendrovė "Spinter". Ketvirtadienį ją paskelbė savaitraštis "Veidas".