V.Adamkus dar užsiminė, kad A.Zuokas šiomis dienomis skrenda į Las Vegasą, kur jam bus įteiktas Tarptautinių jaunimo rūmų, pripažinusių jį politikos ir valdymo sferoje labiausiai pasižymėjusiu 2002 metų pasaulio jaunu žmogumi, apdovanojimas.

G.W.Bushas, prisiminęs, kad jo tėvas kadaise vadovavo Tarptautinių jaunimo rūmų JAV skyriui, juokais perspėjo Vilniaus merą, kad jis Las Vegase neprasiloštų. A.Zuokas atšovė, jog, priešingai, galbūt jam pavyktų papildyti Vilniaus biudžetą.

„Las Vegasas yra pastatytas ne tam, kad išloštum, bet tam, kad prasiloštum", - replikavo puikiai nusiteikęs G.W.Bushas.

Pakvietė atvykti vasarą

G.W.Bushas kalbėjo, kad jam patiko Vilnius. Miesto gatvės - švarios, labai gražus senamiestis, po kurį jis spėjo šiek tiek pasidairyti važiuodamas automobiliu. Tuo pasinaudojęs, A.Zuokas pasakė, kad Vilnius ypač gražus vasarą ir todėl būtų puiku, jeigu G.W.Bushas sutiktų atvykti į mūsų miestą ir šiuo metų laiku.

JAV Prezidentas nusiskundė, kad jam sunku būti turistu, nes jį visur lydi labai daug žmonių. „Atvažiuokite pas mus kad ir tada, kai jau neisite Prezidento pareigų", - siūlė išeitį A.Zuokas. Meras džiaugėsi, kad G.W.Busho viešnagė buvo puiki reklama Vilniui. Antai JAV Prezidento vizito išvakarėse CNN televizija, informuodama apie orus pasaulyje, žemėlapyje pradėjo žymėti ir Lietuvos sostinę.

Rotušėje G.W.Bushas pasirašė Garbės svečių knygoje, fotografavosi su kviestiniais svečiais.