Antras sąraše - dabartinis vicemeras Algimantas Vakarinas, sąrašo pirmajame dešimtuke taip pat yra verslininkė Rita Diana Dapkutė-Lumbienė, Vilniaus V.Kačialovo gimnazijos direktorė Roza Dimentova, Operos ir baleto teatro generalinis direktorius Gintautas Kėvišas, parlamentarai Algirdas Gricius, Aleksandras Poplavskis ir Raimondas Šukys, Šv.Jokūbo ligoninės direktorė Jūratė Noreikienė, teisininkas Remigijus Šimašius.

Kaip antradienį pranešė LLS, sąraše, kuriame iš viso yra 78 kandidatai, yra tiek LLS narių, tiek ir nepartinių kandidatų.

Didžioji dalis kandidatų - sveikatos, aplinkos apsaugos, teisės, socialinės rūpybos ir vaikų teisių specialistai. Vilniaus liberalai įsitikinę, jog būtent šių sričių specialistai gali geriausiai spręsti miestui aktualias socialines problemas.

Pasak pranešimo spaudai, rinkimų sąrašas bus papildytas, kai bus sudaryta LLS koalicija su Moderniųjų krikščionių demokratų sąjunga. Tuomet pirmoje bendrojo koalicinio sąrašo vietoje bus Vilniaus liberalų lyderis A.Zuokas, antroji vieta bus skirta Moderniųjų krikščionių demokratų sąjungos vadovui Vytautui Bogušiui.

Vilniaus miesto taryboje yra 51 narys. Savivaldybių tarybų rinkimai vyks kartu su prezidento rinkimais gruodžio 22 dieną.