I.Karimovas su žmona Tatjana važinėjo per miestą įspūdingu 35 automobilių kortežu.

Uzbekistano pirmąją porą lydėjo 50 delegacijos narių, tarp jų - Uzbekistano užsienio reikalų, gynybos, užsienio ekonominių ryšių, švietimo ministrai, valstybinio muitinės departamento vadovas, Uzbekistano parlamento Užsienio reikalų ir tarptautinių santykių komiteto pirmininkas, taip pat gydytojai, apsaugos pareigūnai, asmeninis virėjas ir metrdotelis. Delegacijos sudėtyje buvo dvi moterys.

I.Karimovo asmeninis virėjas ir metrdotelis dalyvavo gaminant maistą viešbučio virtuvėje. Maistas buvo tiekiamas pirmosios poros apartamentuose. Kartu su kitais produktais prezidento virėjas užsakė lašišos, dvi skardines juodųjų ikrų, ančių ir vištų.

Prezidento apartamentai buvo papuošti naujomis užuolaidomis, gėlėmis bei vazoniniais augalais. Pagal išankstinius reikalavimus kambaryje buvo patalpintas plačiaekranis televizorius, rodantis mažiausiai tris programas rusų kalba.

Užmiestyje esančiame "Le Meridien Villon" viešbutyje neretai apsistoja vizitų į Lietuvą atvykę užsienio valstybių vadovai ir šou verslo atstovai. Birželį čia nakvojo gausios delegacijos lydimas Kinijos prezidentas Jiang Zeminis, rugsėjo pradžioje gyveno grupės iš Norvegijos "A-ha" nariai.