10 valandą pas Kauno merą lankėsi Europos plėtros ir rekonstrukcijos banko (ERPB) Savivaldos ir aplinkosaugos infrastruktūros grupės direktorius Tomas Majeris ir kiti atstovai, taip pat ERPB atstovas Lietuvoje Rimantas Purtulis, Kauno miesto savivaldybės Transporto skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Po susitikimo žurnalistams imant interviu iš P.Kero, į kabinetą įsiveržė vyras juodais akiniais ir balta skrybėle. Priėjęs prie P.Kero ir jį palaikęs meru vyras tarė: „Mere, Interpolas. Galima minutei?".

Į kabinetą atskubėjusi mero sekretorė išprašė vyriškį iš kabineto, o į savivaldybę atskubėjo „Ekskomisarų biuro" apsaugininkai.

Vyriškis išėjęs iš mero kabineto atsisėdo greta kabineto durų. Netrukus vyras ėmė prieš apsauginius skeryčiotis, mėtyti laikraščius. Apsauginiai vyriškį sutramdė jėga ir perdavė policijos pareigūnams.

Prie savivaldybės pagrindinio įėjimo budinti „Ekskomisarų biuro" apsaugininkė Daiva Dambrauskienė pripažino mačiusi į savivaldybę įeinantį vyrą. Pasiteiravus, kur jis eina, šis atsakė, kad į valgyklą.

Savivaldybės valgykla yra pirmajame aukšte, o mero kabinetas – antrame, tačiau tai kad vyras lipa į antrą aukštą niekas nepastebėjo.

Centro policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo, nes 55 metų Aleksoto gyventojas viešoje vietoje necenzūriniais žodžiais ir nepadoriu elgesiu trikdė visuomenės rimtį ir tvarką. Sulaikytasis asmuo uždarytas į areštinę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją