Tačiau G.Steponavičius yra įsitikinęs, kad Liberalų sąjūdžiui pavyks gauti šešias vietas Vilniaus miesto taryboje.

„Mūsų rezultatai galėjo būti geresni, - neslėpė G.Steponavičius. - Daugelyje rajonų mes patenkame į tarybas, kol kas išlieka tik klausimas, kokiu svoriu. Deja, kuo giliau į provinciją, tuo prastesni rezultatai - jaučiama kairiųjų įtaka ir svoris. Miestų ir rajonų centruose - geriausi rezultatai“.

Liberalų sąjūdį nuvylė rezultatai Kalvarijos savivaldybėje - dabartinis meras greičiausiai nepatenkino vietos gyventojų lūkesčių, nes, pirminiais duomenimis, triuškinančiai pralaimi.

„Kur yra merai kunigaikštukai, ten administraciniai resursai dirba jų labui. Šio proceso sureguliuoti arba suvaldyti negalėjo ir kitos opozicinės partijos, net susivienijusios. Todėl ir turime tokį rezultatą“, - sakė Liberalų sąjūdžio pirmininko pirmasis pavaduotojas.

Vienoje Šnipiškių kavinių rinkimų štabą įkūrę Petro Auštrevičiaus partiečiai rinkimų rezultatų laukė prie alaus bokalų. Tarp besilinksminančių buvo ir dainininkė Asta Pilypaitė bei jos vyras Linas Zareckas.

Susirinkusieji buvo kviečiami dalyvauti rinkimų totalizatoriuje, tačiau paaiškėjo, kad partiečiai nėra azartiški ir vengė lažintis. Beje, visi susirinkusieji į štabą stengėsi dėvėti bet kokį drabužį iš oranžinės spalvos.