A.Paleckis savo dainai panaudojo žinomos britų roko grupės "Slade" kūrinio "My Oh My" melodiją, todėl Lietuvos autorių teisių gynimo asociacijos agentūros atstovai liepė jam nutraukti dainos platinimą, nes tai gali būti autorių teisių pažeidimas.

A.Paleckis "Ekstrai" tvirtino, kad netrukus ši daina vėl bus platinama, nes su grupės "Slade" vadybininkais jau baigiamas derinti leidimas naudotis garsiąja melodija.

"Tik ABBA ir "The Beatles" dainas kategoriškai draudžiama naudoti, o kitos grupės tai vertina kur kas atlaidžiau. Iš "Slade" vadybininkų jau gavome pirminius linkėjimus ir toliau transliuoti šią dainą, - tvirtino A.Paleckis - Jie tikrai nenustebo, kad "My Oh My" pasitelkta Lietuvos socialdemokratų reklamai. Užsienyje įprasta, kad žinomos melodijos naudojamos nekomerciniais tikslais".

"Lietuvos politikos Minedu" jau pramintas A.Paleckis sakė, kad dėl "Slade" jis puoselėja kur kas ambicingesnius planus. "Nežinau, ar pavyks šią roko grupę, kurios muziką labai mėgstu, pasikviesti dar prieš šiuos savivaldos rinkimus, bet ateityje ją tikrai kviesimės", - svajojo jaunasis socialdemokratas, kurio tvirtinimu, britų muzikantai gana palankiai sutiko tokį pasiūlymą.

Netrukus į viešumą bus paleistas dar vienas A.Paleckio muzikinis kūrinys - "Socdemonai", kuris nuobodokai politinei reklamai turėtų suteikti "sveiko humoro dozę".