„Tikime „Agrosferos“ perspektyvomis, todėl nusprendėme įsigyti naują šios bendrovės akcijų emisiją. Esame pateikę pirminį pranešimą Konkurencijos tarybai ir sulaukę jų pastabų bei papildomų klausimų. Šiuo metu rengiame atsakymus ir netrukus Konkurencijos tarybai pateiksime visą pageidaujamą informaciją”, – BNS atsiųstame komentare teigė „Icor“ vadovas Artūras Gudelis.

Konkurencijos taryba BNS informavo, kad „Icor“ kol kas dar nėra pateikęs prašymo įsigyti 60 proc. „Agrosferos“ akcijų paketą.

„Icor“ už neatskleidžiamą sumą ketina įsigyti 60 proc. „Agrosferos“ akcijų paketą. Sandorio metu bendrovė išleis naują akcijų emisiją. Apie tai pirmadienį pranešė naujienų portalas vz.lt.

„Agrosfera“ superka grūdus, pupas, žirnius, soją, rugius ir avižas. Taip pat prekiauja trąšomis ir teikia logistikos paslaugas.

„Icor“ vienija apie 70 įmonių, tarp jų nekilnojamojo turto priežiūros grupę „City Service“, pramonės ir energetikos projektų grupę „Axis Industries“, nekilnojamojo turto bendrovę „Realco“ ir naftos ir jos produktų prekybos įmonę „Oilead“.

100 proc. „Icor“ akcijų valdo holdingo ir investicijų bendrovė „Lag&d“, o ją – Andriaus Janukonio, Gintauto Jaugielavičiaus ir Lino Samuolio kontroliuojama Estijos bendrovė „Global Energy Consulting“.

Šaltinis
Temos
It is prohibited to copy and republish the text of this publication without a written permission from UAB „BNS“.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)