„Valdančiosios daugumos 65 balsai buvo šiandien. Jeigu visi esantys opozicijoje būtų dalyvavę ir balsavę, interpeliacija būtų pavykusi“, – ketvirtadienį Seime žurnalistams teigė A. Mazuronis.

„Darbietis“ tikino, kad dabar pusę metų ministras laikysis, tačiau, anot jo, akivaizdu kad K. Navicko gebėjimas tvarkytis su jam patikėta sritimi, stipriai neprogresuoja.

„Pusę metų dabar negali mėginti (interpeliuoti ministro – ELTA), o kaip per tą pusę metų ministras laikysis bus matyt. Bet akivaizdu, kad kas pusę metų darant interpeliacijas, ministro gebėjimas susitvarkyti su jam pavesta kuruoti sritimi, kažkaip stipriai neprogresuoja mūsų akyse. Matysime, kaip čia bus toliau, pusę metų akivaizdu, kad yra ramu“, – sakė politikas.

ELTA primena, kad opozicijos inicijuota interpeliacija žemės ūkio ministrui Kęstučiui Navickui nepavyko. Ketvirtadienį Seimas pritarė ministro atsakymams į interpeliacijos klausimus ir ji buvo atmesta. Tokį sprendimą palaikė 65 posėdyje užsiregistravę parlamentarai, 55 politikai buvo prieš, vienas – susilaikė.

Ministru nepasitikinti opozicija reiškė „didelį susirūpinimą kritine padėtimi žemės ūkio sektoriuje“, abejoja ministro sugebėjimais situaciją suvaldyti.

Seimo plenarinių posėdžių salėje vykusios interpeliacijos metu opozicijos atstovai griežtai kritikavo ministro darbą.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją