Deklaracijos priimamos iki š. m. liepos 30 d., pateikiant informaciją apie parduotą tiesiogiai vartoti (turguje, kaimynams ir kt.) pieną ar pieno produktus už apskaitos laikotarpį nuo 2020 m. balandžio 1 d. iki 2021 m. kovo 31 d, rašoma pranešime.

Pieno gamintojai, turintys galimybę naudotis elektronine bankininkyste, gali jungtis prie Pieno apskaitos informacinės sistemos interneto svetainėje www.vic.lt ir užpildyti deklaracijos elektroninę formą. Prisijungimo nuoroda deklaracijai pateikti – https://www.vic.lt/registruotiems-naudotojams/ (pasirinkti nuorodą „Pieno gamybos ir realizavimo metinė deklaracija“).

Gamintojai, neturintys galimybės naudotis elektronine bankininkyste, gali kreiptis į savivaldybę (seniūniją) telefonu, elektroniniu paštu, paprastu paštu arba per kurjerį ir pateikti pasirašytą deklaraciją ar duomenis, reikalingus deklaracijai užpildyti. Gamintojai, neturintys galimybės deklaracijos ar duomenų pateikti kitais būdais, gali patys atvykti į savivaldybę.

Atkreiptinas dėmesys į tai, kad jeigu pieno gamintojai duomenis savivaldybei (seniūnijai) pateiks telefonu, paštu ar el. paštu, jie vis tiek turės iki 2021 m. rugpjūčio 13 d. atvykti į savivaldybę ir pasirašyti deklaraciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)