Uniformos ar darbo rūbai kiekvienam specialistui ir darbuotojui bus parenkami pagal jo atliekamo darbo specifiką. Skirtingi reikalavimai darbužiams svarbūs ir priklausomai nuo sezono – žiemos bei vasaros laikui. Darbo rūbams bei avalynei, kurie skirti darbui lauke, keliami aukšti kokybiniai reikalavimai, t. y. jie turi būti atsparūs drėgmei, karščiui ar šalčiui, tempimui, rašoma pranešime.

„Patvirtinus biudžetą, pradedame detalią analizę ir, išgryninę poreikius, paskelbsime viešųjų pirkimų konkursą įsigyti kokybiškus bei praktiškus darbo rūbus bei uniformas visiems įmonės darbuotojams. Darbo rūbai bei jų komplektacija kiekvienam specialistui ir darbininkui bus pritaikyta pagal jo darbo funkcijas ir specifiką“, – sako Valstybinių miškų urėdijos direktorius Marius Pulkauninkas.

Įsipareigojimas visus įmonės darbuotojus aprūpinti darbui reikalingais darbo rūbais ir uniformomis įtrauktas ir 2018 m. gruodžio 27 d. su profesinių sąjungų jungtine atstovybe pasirašytoje kolektyvinėje sutartyje.

Praėjusiais metais Valstybinių miškų urėdija darbuotojų darbo rūbams ir uniformoms išleido apie 220 tūkst. eurų – nauji darbo drabužiai buvo perkami naujai įsidarbinusiems, miške dirbantiems darbuotojams arba keičiami susidėvėję darbo rūbai bei avalynė.

Planuojama, kad jau šių metų pabaigoje didžioji dalis Valstybinių miškų urėdijos darbuotojų turės naujuosius darbo rūbus ir uniformas – su skiriamaisiais ženklais bei šiuo metu kuriamu įmonės logotipu, kuris atspindės naują įmonę ir jos misiją, viziją bei vertybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)