Paukštienos pernai pagaminta 0,5 proc. mažiau nei užpernai.

Mėsos pusgaminių gamyba augo 7,2 proc., rūkytų mėsos gaminių – 1 proc., o mėsos konservų – sumažėjo 5,8 procento.

Žuvų ir kitų jūros gėrybių produkcijos, įskaitant konservuotos, per praėjusius metus pagaminta 0,1 proc. mažiau.

Šviežio pieno produktų gamyba padidėjo 3,6 proc., sūrių – 2,4 proc., tuo tarpu sviesto – sumenko 4,7 procento.

Kruopų gamyba sumažėjo 1,6 proc., duonos ir pyrago gaminių – 2,3 proc., makaronų – 2,7 proc., o konditerijos produkcijos – padidėjo 3,7 procentais.

Mineralinio vandens gamyba išaugo 11,2 proc., alaus – 2,4 proc., tabako produkcijos – 4,3 procento.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)