Paukštienos pernai pagaminta 0,5 proc. mažiau nei užpernai.
Mėsos pusgaminių gamyba augo 7,2 proc., rūkytų mėsos gaminių – 1 proc., o mėsos konservų – sumažėjo 5,8 procento.
Žuvų ir kitų jūros gėrybių produkcijos, įskaitant konservuotos, per praėjusius metus pagaminta 0,1 proc. mažiau.
Šviežio pieno produktų gamyba padidėjo 3,6 proc., sūrių – 2,4 proc., tuo tarpu sviesto – sumenko 4,7 procento.
Kruopų gamyba sumažėjo 1,6 proc., duonos ir pyrago gaminių – 2,3 proc., makaronų – 2,7 proc., o konditerijos produkcijos – padidėjo 3,7 procentais.
Mineralinio vandens gamyba išaugo 11,2 proc., alaus – 2,4 proc., tabako produkcijos – 4,3 procento.