Naujasis bendrovės padalinys, į kurį estiško kapitalo įmonė investavo 2,5 mln. eurų, yra didžiausias „Stokker“ centras Lietuvoje.

Tinklas, veiklą Lietuvoje pradėjo 2002 metais.

Pastatas Savanorių pr. yra antrasis Lietuvoje „Stokker“ centras su profesionalių įrankių, kokybiškos sodo ir valymo technikos prekybos centru, sunkiosios technikos pardavimo remonto bei aptarnavimo padaliniu ir bendrovės administracijos biurais. Toks įmonės kompleksas jau yra Kaune, centras Vilniuje užima 2200 kv. m plotą.

„Per 16 veiklos Lietuvos rinkoje metų užsitarnavome lojalų klientų, statybos, pramonės, autoservisų, žemės ūkio ir kitų sričių profesionalų, ratą. Mūsų sprendimas siūlyti rinkai tiek profesional

ias prekes, tiek jų priežiūrą bei taisymą, pasiteisino, todėl plečiame ne tik prekybinį plotą, bet sudarome patogesnes galimybes klientams gauti technikos aptarnavimo bei remonto paslaugas. Esame oficialūs pasaulyje pripažintos britiškos „JCB” sunkiosios technikos atstovai Lietuvoje, taip pat prekiaujame japoniškais „Kubota” traktoriais ir kita kokybiškų prekės ženklų technika, jos remontą ir priežiūrą mes patys ir atliekame”, – pabrėžia „Stokker“ marketingo vadovas Valentinas Būryj.

Parduotuvės adresas Vilniuje Savanorių prospektas 119 C, Darbo laikas pirmadieniais-Penktadieniais nuo 8 iki 18.00 val. Šeštadieniais nuo 9 iki 14 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)