Klasikiniai aukštakulniai pravers, kai reikia pasipuošti, juos nesunkiai pritaikysite prie bet kokio įvaizdžio. Tokie bateliai turėtų išsiskirti kokybe, klasikiniu siluetu ir būti patogūs. Tinkamos spalvos: juoda, tamsi bordinė, smėlio ar kūno atspalvis.

Miroslava Duma, AOP nuotr.

Galbūt laikrodžiai dažniau siejami su vyrų pasauliu, tačiau rimtai, savimi pasitikinčiai moteriai taip pat nereikėtų numoti ranka į laikui nepavaldų aksesuarą. Stilingas klasikinio dizaino laikrodis yra ne tik puiki puošmena, bet ir ženklas, bylojantis apie jūsų patikimumą, stabilumą, tvirtą pagrindą po kojomis.

"Chanel", mados namų archyv. nuotr.

Papuošalas, su kuriuo norisi nesiskirti – tai gali būti brangaus žmogaus dovanotas pakabukas, auskarai, segė ar sužadėtuvių žiedas. Daiktelis, kuris veikia kaip talismanas, kuris vos į jį pažvelgus suteikia tikėjimo savo jėgomis ir bet kuriam įvaizdžiui įpučia prabangos vėjų.

Merginos dažnai mėgsta keisti įvaizdį, jų spintose gausu pačių įvairiausių aksesuarų, nuo spalvingų batelių iki rankinių. Vis dėlto po 30-ies reikėtų turėti tą vienintelę nesudėvimą rankinę, kuri bylotų apie jūsų subtilų stiliaus pojūtį, atrodytų elegantiškai ir, žinoma, būtų puikios kokybės. Verta investuoti į odinę klasikinio silueto rankinę, kuri išliktų madinga dar ne vienerius metus.

Nuo kalbų apie mažą juodą suknelę greičiausiai jau linksta ausys, tačiau tai vienas pamatinių drabužių. Minimalistiška ir elegantiška suknutė išgelbės bet kurioje situacijoje, svarbiausia, kad jos kirpimas jums puikiai tiktų, o audinys atrodytų nepriekaištingai.

"Hugo Boss", mados namų archyv. nuotr.

Perkopus 30-metį jūsų spintoje turėtų atsirasti ir kokybiškas kelnių kostiumas. Jis puikiai tiks, kai reikės sukurti savimi pasitikinčios, žinančios savo tikslus, tikros profesionalės įvaizdį. Kelnes bei švarką galite vilkėti kartu arba skaidyti, derinti prie kitų mažiau formalių drabužių, atnaujinti aksesuarais. Neutralios spalvos kokybiško audinio kostiumas tarnaus metai iš metų, tad jis vertas didesnių investicijų.

Kate Moss, AP/Scanpix nuotr.

Brandi moteris turėtų žinoti savo mėgstamiausią aromatą. Turėtumėte būti atradusi tokį, kurį galima prilyginti vizitinei kortelei. Nebūtinai tai kasdien naudojamas aromatas, greičiau išskirtinėmis progomis, tačiau tai turi būti būtent jūsų kvapas.

"Chanel" aromatas "Coco Noir", gamintojo nuotr.

Mėgstamiausia lūpų dažų spalva – dar vienas dalykas, kuris išryškėja bėgant metams. Savo kosmetinėje turėtumėte rasti lūpų dažus, kurie jus paverčia kerinčia, drąsia ir pasitikėjimo savimi nestokojančia moterimi. Atraskite jums labiausiai tinkančią spalvą, kuri taptų išskirtiniu aksesuaru.

Shutterstock nuotr.

Hilary Rhoda, AOP nuotr.

Domėkitės menu, po 30-ies moteris jau turėtų galėti pasipasakoti, kokie menininkai ją žavi. Galbūt traukia fotografija, galbūt tapyba ar skulptūra – kad ir kokia meno rūšis tai bebūtų, pasidomėkite ja plačiau. Tai padės ne tik atrasti naujų pažinčių, nestoviniuoti vakarėliuose, bet ir lavinti savo skonį, galbūt net sėkmingai investuoti.

Laikas įvardyti ir mėgstamiausią gėlių rūšį. Anksčiau mylimieji dovanodavo tai viena, tai kita, o dabar metas žinoti, kokios konkrečios gėlės priverčia jus šypsotis ir pasiduoti svaigiam aromatui.

Fotolia.com nuotr.