Buvusi ilgaplaukė, dabar moteris tamsiai šokoladiniais plaukais, kurie nukirpti kaip avelei – apvaliai.

Su plaukais viskas kaip ir aišku – greičiausiai aktorė pagaliau norėjo atsikratyti visų tų prisiminimų, tų 14 metų, kuriuos praleido su partneriu Johnny Deppu (50 m.) ir su kuriuo išsiskyrė 2012 metais (pora susilaukė dviejų vaikų, bet nebuvo susituokusi).

Vanessa anksčiau...

... ir dabar:

Tačiau dar labiau, nei plaukai, stebina Vanessos poelgis. Paparaciai ją užklupo kavinėje drauge su stilistu Johnu Nolletu (tik neaišku, ar būtent jis taip nurėžė Vanessai plaukus). O išeidama moteris demonstratyviai visą laiką rodė vidurinį rankos pirštą.

Tai greičiausiai atsakas į šviežiausią žinią, kad Johnny Deppas pasipiršo aktorei Amber Heard (27 m.). Deppas su ja susipažino, filmuodamasis juostoje „The Rum Diary“ 2011 metais.

Naj, naj, naj... Turbūt Vanessai vis dar skauda, vis dar negali moteris susitaikyti, kad jos vaikų tėvas ir ilgametis partneris taip jos ir nevedė. Arba likimo pirštą ji parodė paparaciams, kad jai nesvarbu. Arba kita reikšmė - tegu Johnny su biseksualia Amber gyvena triušiukų gyvenimą, o visi smalsuoliai tegu atšoka nuo jos ir palieka ramybėje.

Žodžiu, tokios emocijos prancūzų aktorei tikrai nesuteikė elegancijos ir moteriškumo, žavesio irgi nepridėjo.