Siūlome smagiai praleisti laiką ir paburti iš atsikišusios veido dalies. Taigi - nosies testas jums skelbia tokią tiesą apie jūsų charakterio savybes!

Tiesi nosis

Forma: būdinga tiesi linija nuo bosies pagrindo (tarp antakių) iki nosies galiuko. Tai vadinamoji klasikinė nosies forma.

Charakteris: Žmonės, turintys tokios formos nosį, dažnai sudaro gana šaltų žmonių įspūdį, tokių, kurie įpratę savo emocijas laikyti po devyniais užraktais.
Paprastai jie yra darbštūs, aiškiai žino, ko nori, bei pasiekia išsikeltus tikslus. Krizės laikotarpiu jie gali tapti patikimu ramsčiu kitiems žmonėms. Dažnai jiems sekasi geriau nei žmonėms su kitokios formos nosimi. Moterys su tokia nosimi yra šiek tiek egoistės. Jos atidžiai rūpinasi savo išvaizda ir mielai investuoja savo uždirbtus pinigus į grožį.

Riesta nosis

Forma: iš šono nosis primena savotišką trampliną, o nosies galiukas šiek tiek užriestas.

Charakteris: riestos nosytės savininkės paprastai geros ir jautrios. Jos – optimistės, kurios mano, jog stiklinė apypilnė, o ne pustuštė. Tokios moterys kupinos energijos, turi išlavintą vaizduotę, lengvai įsitraukia į įvairias avantiūras, įskaičiuojant ir meilės – neria visa galva.
Joms itin svarbu jausti draugų bei šeimos palaikymą. Jų nerūpestingumas ir žaižaruojantis džiaugsmas kaip magnetas traukia vyrus.
Riestanosės nepasižymi labai dideliu gebėjimu koncentruotis ir bendraudamos lengvai šokinėja nuo vienos temos prie kitos. Dažnai nėra linkusios už kažką prisiimti atsakomybę.

Romėniška nosis

Forma: tiesa, gana didelė nosis, iš šono matyti nedidelė kuprelė, kuri vėl išsilygina apie nosies vidurį.

Charakteris: šios formos nosies savininko teigiamų savybių sąrašas gana įspūdingas: jėga, energija, šlovės ir garbės troškimas. Paprastai romėniškos nosies turėtojai – lyderiai savo prigimtimi, pasižymi analitiniu protu. Jiems svetimas impulsyvumas, jie mėgsta apskaičiuoti visus savo veiksmus keliais ėjimais į priekį. Beveik nejaučia jokios baimės, kai užklumpa nenumatytos aplinkybės, yra gana atsparūs stresui. Jiems patinka pakelti pirštinę – drąsiai priima iššūkius.

Erelio nosis

Forma: ji ypatinga tuo, jog nosies galiukas lengvai pakibęs, nukreiptas žemyn, link lūpų.

Charakteris: tokie žmonės, kurių nosis primena snapą, gana savarankiškos asmenybės, niekada neliūdės savo išdidžioje vienatvėje.
Jie šiek tiek arogantiški, jų absoliučiai nejaudina tai, ką apie juos mano kiti. Jie visiškai nesiekia kažką įrodyti aplinkiniams, tiesiog nori mėgautis gyvenimu, ir tiek.

Bulvės nosis

Forma: būdingas gana didelis skirtumas tarp nosies pagrindo (tarp antakių) ir nosies šnervių. Nosies ilgis gali būti skirtingas, o štai nosies galas paprastai apibūdinimas „beformis“.

Charakteris: šios formos nosį turinčios moterys dažnai nuovokesnės ir apdairesnės už statistinį žmogų. Jos protingos, nors iš šalies gali atrodyti paprastutės, nieko ypatingos. Tokie asmenys turi neprastą humoro jausmą ir didelę „griaunamąją“ jėgą: dažnai eina per kitų galvas, nesusimąstydami apie tokias smulkmenas, kaip emocijos, tiek savo pačių, tiek ir aplinkinių.

Afrikietiška nosis

Forma: gana mėsinga nosis, priplota, su plačiomis šnervėmis.

Charakteris: tokios nosies savininkės – kūrybingos ir aistringos asmenybės, turi charizmą, kuri pritraukia pačių įvairiausių asmenybių. Jų šypsena kaip reta patraukli, o kalbos – įtikinamos. Jos užsispyrusios ir ryžtingos. Sėkmė tokiems žmonėms labai dažnai šypsosi, nors aplinkiniai dažnai atrodo, jog to niekada nenutiks.
Tokios asmenybės labai retai rūpinasi buities smulkmenomis, labiau linkę spręsti globalias problemas. Todėl labai atsargiai prašykite tokio asmens kažką padaryti namuose, nes jam svarbu „gelbėti pasaulį“.