Viena jauna moteris, Cassie DePecol iš Konektikuto, įrodė, kad tai įmanoma. Dalinamės jos įkvepiančia istorija.

Cassie kelionė prasidėjo 2015 metų liepą, kai jai tebuvo 25 metai. Dabar jai 27-eri ir vos per penkiolika mėnesių jai pavyko aplankyti 180 šalių. Per tą laiką lėktuvu ji skrido jau 254 kartus. Ir tai dar ne viskas. Cassie svajoja tapti pirma moterimi istorijoje, aplankiusia visas 196 pasaulio šalis. Ji siekia užbaigti savo precedento neturinčią misiją per 45 dienas.

PC: @supermattwilliams Sponsors: @landrover @landroverusa #landrover #landroverdiscovery #EagleCreek Location: #Malibu, CA

A photo posted by ᶜᴬˢˢᴵᴱ ᴰᴱ ᴾᴱᶜᴼᴸ| ᴼᶠᶠᴵᶜᴵᴬᴸ ᴾᴬᴳᴱ (@expedition_196) on Sep 16, 2016 at 11:42am PDT

Cassie teigia, kad ji visada norėjo pamatyti pasaulį dar nuo tų dienų, kai ėjo į mokyklą. Mergina troško naujų nuotykių ir patirčių. „Pakvaišusi svajonė“ virto galimybe aplankyti kiekvieną žemėlapyje pažymėtą šalį ir sužinoti kiek įmanoma daugiau apie jos tradicijas, istoriją, kultūrą, religiją ir ten gyvenančius žmones.

Žinoma, tai reikalavo daug lėšų. Visa Cassie kelionė aplink pasaulį kainavo jai 198 tūkstančius dolerių ir didžiąją dalį šios sumos sudarė rėmėjų pinigai. Padedama jų ši iniciatyvi jauna moteris sukūrė dokumentinį filmą apie savo unikalią kelionę. Be to, jai lėšų skyrusių prabangių viešbučių nuotraukas galite išvysti Cassie „Instagram“ puslapyje. Mainais už jų verslo reklamą ji gauna apgyvendinimo paslaugas.

Pasak pačios Cassie, nebuvo lengva pritraukti investuotojus ir ieškoti finansavimo jau keliaujant. Vis dėlto, jai pavyko tapti pasaulio ambasadore, o dabar jai teks susitikti su turizmo fakultetų studentais ir dėstytojais visame pasaulyje. Kita programa, prie kurios ji prisidėjo – vandens mėginių rinkimas. Tai padės mokslininkams ištirti mikroplastikų buvimą vandenyje.

New vlog coming up soon of my experience at #SonevaFushi in the Maldives! 🐬♻️

A photo posted by ᶜᴬˢˢᴵᴱ ᴰᴱ ᴾᴱᶜᴼᴸ| ᴼᶠᶠᴵᶜᴵᴬᴸ ᴾᴬᴳᴱ (@expedition_196) on Jul 23, 2016 at 7:25am PDT

Cassie svarbu išeiti iš savo komforto zonos ir pasinerti į neatrastas ir patrauklias pasaulio šalis. Ji taip pat nori įrodyti, kad moteris gali pati savarankiškai apkeliauti aplink pasaulį. Ne mažiau svarbus jos troškimas pasiekti naują rekordą ir įrodyti visiems, kad net ir patys ambicingiausi tikslai yra įmanomi.

Kiekvienoje šalyje Cassie vidutiniškai praleido septynias dienas. Kaip tik šiuo metu ji turėtų būti Kuboje.