Taigi, štai 60 sekundžių tunkantis testas, kuris padės sužinoti, ar einate teisingu gyvenimo keliu.

1 žingsnis: sudėkite visus savo gimimo datos skaičius. Nepamirškite parašyti visų savo gimimo metų (pavyzdžiui, 1969, o ne 69).

2 žingsnis: jei gavote dviženklį skaičių, sudėkite ir jo skaitmenis. Pavyzdžiui, jei gavote 27, tada 2+7=9. Tęskite, kol galiausiai gausite vieną skaičių nuo 0 iki 9.

Kaip pavyzdį paimkime 1969 metų kovo 29 dieną. Tarkime, kažkas iš jūsų gimė būtent tą dieną. Pilna data bus tokia 1969 03 29.
1+9+6+9+0+3+2+9= 39
3+9 = 12
1+2 = 3.

Reiškia, jūsų gyvenimo kelias – trys!

3 žingsnis: raskite savo skaičių šiame sąraše ir sužinosite, ką jums reikia veikti gyvenime!

Gyvenimo kelias Nr. 1:

Žmonės-vienetai – tai visų pirma originalūs mąstytojai ir kūrybingi protai. Jie dažnai tampa labai kryptingais lyderiais, kurie mėgsta viską daryti savarankiškai ir už visus jaučia atsakomybę. Jums tinkamiausios profesijos: laisvai samdomas darbuotojas / nepriklausomas rangovas, verslo savininkas, vadybininkas, pardavimų specialistas, rinkos tyrėjas, reklamos specialistas, dizaineris, kokybės inžinierius, treneris konsultantas, politikas, statytojas arba brokeris, finansų konsultantas, kūrybos direktorius, sportininkas.

Gyvenimo kelias Nr. 2:

Žmonės-dvejetai visų pirma orientuojasi į detales. Jie pastebi ir mato tai, ko nepastebi ir nemato kiti. paprastai jie būna puikūs draugai ir ugdytojai, nes niekas taip puikiai nesugeba palaikyti, kaip jie. Paprastai jie gana gerai sugeba suktis gyvenime, nes yra įpratę pasikliauti savo intuicija. O dar jie dažnai kovoja už tai, kad kiti turėtų daugiau teisių ir galimybių.

Jums tinkamiausios profesijos: auklėtojas, psichoterapeutas, gyduolis, virėjas, derybininkas, diplomatas, politikas, muzikantas, dailininkas, dizaineris, socialinis darbuotojas, administratorius, terapeutas, alternatyvios medicinos specialistas, buhalteris, masažistas, aktorius.

Gyvenimo kelias Nr. 3:

Žmonės-trejetai įpratę kalbėti už save: jie mėgsta saviraišką, jų natūra kūrybiška. Štai kodėl su jais taip malonu bendrauti. Savo aistra grožiui jie gali užkrėsti ką tik nori. Bet svarbiausia jiems – atskleisti savo „Aš“: ar tai būtų menas, ar sportas, ar oratorinis menas, ar mokslo bendruomenė. Štai jums tinkamiausios profesijos: konferansjė, dailininkas, žurnalistas, dizaineris, virėjas, muzikantas, šokėjas, treneris, rašytojas, fotografas, pardavėjas, architektas, grafinis dizaineris, plaukų stilistas, kosmetologas, vizažistas, menotyrininkas.

Gyvenimo kelias Nr. 4:

Žmonės-ketvertai – tai tie, kurie labiau už kitus vertina detales ir sisteminį, metodinį požiūrį. Jiems sunku elgtis spontaniškai ir greitai: jiems patinka, kai jų planas apgalvotas iki smulkmenų.
Štai kodėl jie tampa labai kvalifikuotais vadybininkais ir organizuotojais. Visur, kur bepasirodytų žmogus-ketvertas, ilgam įsivyrauja stabilumas ir tvarka. Jums labiausiai tinkančios profesijos: direktorius, valdytojas, verslo savininkas, redaktorius, auditorius, buhalteris, gydytojas, inžinierius, kariuomenės arba teisėsaugos struktūrų pareigūnas, profesionalus treneris, analitikas, architektas, advokatas, valdininkas, verslo konsultantas, bankininkas arba finansų ir investicijų specialistas.

Gyvenimo kelias Nr. 5:

Penketai – tai žmonės, kurie labiausiai gyvenime vertina įvairovę, naujoves ir neapibrėžtumo jaudulį. Žinoma, gamta juos apdovanojo komunikabilumu ir analitiniu mąstymu. Draugai vertina juos už tai, kad jie visada sugeba tinkamai patarti, moka išreklamuoti ir išjudinti nepopuliarias idėjas ir gali tapti net paties velnio advokatais. Štai jums tinkamos profesijos: projektų vadybininkas, turizmo vadybininkas, švenčių organizuotojas, tyrėjas, reklamos ir rinkodaros konsultantas, žmogiškųjų išteklių specialistas, plaukų stilistas, sportininkas ir televizijos laidų vedėjas.

Gyvenimo kelias Nr. 6:

Žmonės, kurių skaičius 6, dažniausiai renkasi darbą paslaugų sferoje. Jiems patinka padėti kitiems, konsultuoti ir palaikyti kitus. Jie tampa puikiais patarėjais, konsultantais ir vadybininkais. Štai jums tinkamiausių profesijų sąrašas: kirpėjas, stiliaus konsultantas, interjero dizaineris, terapeutas, mokytojas, gyduolis, dekoratorius, manualinės terapijos specialistas, modelis, vizažistas, medicinos darbuotojas, kosmetologas.

Gyvenimo kelias Nr. 7:

Žmonės-septynetai yra stebėtojai. Jie nėra labai aktyvūs, mėgsta viską nuodugniai apmąstyti. Tokia jų analitinio proto prigimtis. Jie greitai ir gerai mokosi, moka kurti sudėtingas strategijas ir spręsti sunkius klausimus. O dar jie dievina technologijas ir nuolat užsiima dvasiniais ieškojimais. Jų mėgstamiausia sritis – psichologija. Štai kokios profesijos jums tinka labiausiai: tyrinėtojas, mokslininkas, analitikas, IT konsultantas, filosofas, psichologas, žurnalistas, kokybės inžinierius, programuotojas, buhalteris, dvasinis mokytojas, gydytojas, natūropatas, biografas.

Gyvenimo kelias Nr. 8:

Žmonės-aštuonetai yra talentingi vadovai-inovatoriai, gimę tam, kad spręstų didelio masto problemas. Jie retai mėgsta dirbti kažkam kitam, ypač jei tas kažkas yra diktatorius. Štai kodėl šie žmonės tampa sėkmingiausiais tada, kai pradeda savo verslą. Tad štai kokios profesijos jums labiausiai tinka: verslo savininkas, nepriklausomas rangovas, projektų vadybininkas, bankininkas, verslo konsultantas, brokeris, advokatas, chirurgas, politikas, aukšto rango valdininkas.

Gyvenimo kelias Nr. 9:

Devintukai – unikalūs žmonės. Nes juose dera ir kūrybinis pradas, ir mokėjimas dirbti kitų labui. Todėl jie dažniausiai renkasi darbą paslaugų sferoje. Tokie žmonės dažnai tampa talentingais dėstytojais (tokiais, kokius studentai prisimena visą gyvenimą), gyduoliais, vadovais. Į jūsų nuomonę dažniausiai įsiklausoma, ar ne? Štai labiausiai jums tinkančios sritys ir profesijos: sveikatos apsaugos arba švietimo specialistas, menininkas, profesionalus rašytojas, teisių gynėjas, advokatas, aktorius, politikas, pilietinis aktyvistas, žmogiškųjų išteklių specialistas, energetikas, grafinis dizaineris, drabužių dizaineris, fotografas.