Dailiosios lyties atstovės sėkmingai prisitaikė prie pokyčių ir rado savo vietą po saule ne tik kaip vaikų augintojos ir žmonos. Šiandien moterys išbando save kaip karininkės, gaisrininkės, viešojo transporto vairuotojos, vadovės. Jos sėkmingai perėmė net lėktuvo piloto šturvalą.

Todėl moters drabužinėje sijonus, sukneles keičia kelnės ir šortai. Tačiau visos dailiosios lyties atstovės turi atostogas ir savaitgalius. Vasara yra tas laikas, kai galime atsipalaiduoti ir dėvėti drabužius, kurie patinka.

Bet ar žinote, kaip iš tiesų reikia segtis sijoną? Nuo seniausių laikų buvo tikima, kad per galvą segami ilgi sijonai moterims suteikia ypatingos iš žemės skleidžiamos energijos.

Moterys, mėgstančios kelnes ar džinsus, esą riboja šios ypatingos energijos srautus. Jei turite galimybę, dėvėkite moteriškus drabužius kuo dažniau.

Taip pat nuo seno tikėta, kad labai svarbus nusirengimas ir apsirengimas. Jei sijoną segsite per kojas, jūs rizikuojate nutraukti nusistovėjusį teigiamos energijos srautą.

Būtina ir teisingai nusirengti: atsisegę sijoną atsargiai jį kelkite virš galvos. Tokiu būdu visa teigiama energija praeis per visą kūną ir liks jame.

Žinoma, tai yra jūsų pasirinkimas, kaip rengtis ir ar verta tikėti senolių prietarais. Tačiau vienareikšmiškai manome, kad bet kokio ilgio, kirpimo ir spalvos sijonai visada puošia moteris ir suteikia joms ne tik energijos, bet ir seksualaus moteriškumo!